Η συγγνώμη του κάτωχρου Σαμαρά όταν έμαθε για το βίντεο του Μπαλτάκου

11:18 4/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Πολλοί ήταν εκείνοι που μόλις συνήλθαν από το πρώτο σοκ του αποκαλυπτικού βίντεο με πρωταγωνιστές τον Ηλία Κασιδιάρη και τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο, αναρωτήθηκαν ποια θα ήταν άραγε η αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά όταν μάθαινε για το βίντεο.

Δύο μόλις ημέρες αργότερα, και δημοσίευμα της εφημερίδας

Τα Νέα, που στηρίζεται στην περιγραφή βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Αθηνών, λύνει τις όποιες απορίες. «Εγώ νόμισα ότι ή αεροπλάνο έπεσε ή τρένο εκτροχιάστηκε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής

Ο συγκεκριμένος βουλευτής που συμμετείχε στη σύσκεψη για τη στήριξη της υποψηφιότητας του Γιώργου Κουμουτσάκου στην περιφέρεια Αττικής στα γραφεία της ΝΔ, υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά, περιγράφει καρέ καρέ τις αντιδράσεις του πρωθυπουργού.

«Χτύπησε το τηλέφωνό του. Είδε ποιος ήταν και απέρριψε την κλήση. Το τηλέφωνο ξανάχτυπησε. Αυτή τη φορά, σηκώθηκε και βγήκε από την αίθουσα. Όταν ξαναγύρισε «ήταν κάτωχρος. Ζήτησε συγνώμη και αποχώρησε ύστερα από λίγο. Εγώ νόμισα ότι ή αεροπλάνο έπεσε ή τρένο εκτροχιάστηκε», γράφουν «Τα Νέα».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα