Πάνος Καλλίτσης: «Είπα ασυναίσθητα στους δράστες: “Στην καρδιά ρε;”»

13:31 7/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Ο Πάνος Καλλίτσης, ο γνωστός κομμωτής και μακιγιέρ που πριν από λίγες μέρες δέχτηκε δολοφονική επίθεση με τρεις σφαίρες (η μία στην καρδιά) μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» για όσα έζησε:

«Ο άγνωστος με σημάδεψε σε ένα σημείο που σημαίνει πολλά για μένα, γι' αυτό και αμέσως ένιωσα ότι με πείραξε η πρόθεσή του. Ασυναίσθητα μου βγήκε η φράση: "Στην καρδιά ρε"; Όλο αυτό μου έδωσε δύναμη για να σπρώξω τον δράστη και να βρει η γυναίκα μου την ευκαιρία να βγει έξω, να φωνάξει και να γίνει σαματάς.

Μετά μου έριξαν άλλες δύο σφαίρες στα πόδια για να πέσω, εγώ όμως δεν έπεσα ποτέ. Το ασθενοφόρο με βρήκε όρθιο. Δεν πίστεψα ούτε μία στιγμή ότι θα πεθάνω. Είχα δεχτεί τρεις σφαίρες, μία στην καρδιά και δύο στα πόδια, αιμορραγούσα, αλλά δεν έπεσα ποτέ. Βρήκα το κουράγιο και τη δύναμη να κατευθύνω τη γυναίκα μου, την Έλενα, σε όσα έπρεπε να κάνει. Της έλεγα "πάρε την αστυνομία, πάρε το ΕΚΑΒ, πάρε την αδελφή μου". Έγινε όλο αυτό κι εγώ δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή ότι θα φύγω».

Διαβάστε ακόμα: Ανατροπή στην υπόθεση Καλλίτση: «Στόχος δεν ήταν ο Πάνος, αλλά η σύζυγός του»

Ο Πάνος Καλλίτσης έκανε ένα σχόλιο και για όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες μέρες για μια παλαιότερη απαγωγή του:

«Ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά τα οποία ξεπερνούν και τα πιο τρελά αστυνομικά σενάρια, απέχοντας πολύ από την πραγματικότητα. Πρόκειται για απλή συγκυρία. Το 2004 με είχαν απαγάγει 4 Αλβανοί έξω από το κέντρο που εμφανιζόταν η Χάρις Αλεξίου με την οποία συνεργαζόμουν. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος πολύ πράος, με πολύ ήσυχη και κανονική ζωή, που μου αρέσει πάρα πολύ η φύση, έχω μποστάνια και καλλιεργώ τη γη κλπ».

Στο ερώτημα αν υπάρχει κάποια εξήγηση για την τελευταία απόπειρα, απαντά:

«Όχι, αλλά αυτή τη φορά είμαι διατεθειμένος να το ψάξω μέχρι τέλους. Σίγουρα το τότε δεν συνδέεται με το τώρα. Κάρμα; Ποιος ξέρει; Ίσως. Είμαι σαν κάποιον που μπορεί να μην έχει καπνίσει ποτέ του και πεθαίνει μέσα σε δυο μήνες από καρκίνο του πνεύμονα».

1 από 19 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Πάνος Καλλίτσης: «Είπα ασυναίσθητα στους δράστες: “Στην καρδιά ρε;”» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα