Σαν δύο σταγόνες νερού! Δες τα παιδιά που μοιάζουν με τους διάσημους γονείς τους [εικόνες]

12:32 7/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Οι εμφανίσεις τους είναι σπάνιες. Για πολλά από αυτά, ίσως, δεν γνωρίζεις σχεδόν τίποτα. Ωστόσο, ξέρεις ή μάλλον καταλαβαίνεις με την πρώτη ματιά «ποιοι είναι οι γονείς τους». Παιδιά Ελλήνων επωνύμων, λοιπόν, που μοιάζουν τρομερά με τη μαμά ή το μπαμπά μπαίνουν στο επίκεντρο.

Από το γιο του Διονύση Σχοινά μέχρι εκείνον του Νίκου Χατζηνικολάου και την κόρη της Πόπης Τσαπανίδου και τη μονάκριβη της Εβελίνας Παπούλια, τα τέκνα των celebrities απαθανατίζονται σπάνια με τους αγαπημένους τους γονείς και γίνονται θέμα συζήτησης.

Ρίξε μία ματιά στα παρακάτω ενσταντανέ και θα καταλάβεις

την ομοιότητα.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Πόσο μοιάζουν αυτές οι δύο! Νίκη Σκιαδαρέση και Μπέσυ Μάλφα είναι ίδιες τόσο στην εμφάνιση όσο και στις καλλιτεχνικές ανησυχίες. Αν και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη, είναι κούκλα και ίδια με την ταλαντούχα μητέρα της. Ο γιος της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, Δημήτρης, είναι 16 χρόνων και δεν έχει αφήσει τίποτα από το μπαμπά του. Μοιάζουν σαν δίδυμες αδερφές αλλά είναι μητέρα και κόρη. Η Άννυ έχει κάθε λόγο να καμαρώνει για το ταλέντο της μαμάς Τάμτα κι εκείνη να χαίρεται για την όμορφη μονάκριβή της. Πετυχημένη δημοσιογράφος, δυναμική παρουσιάστρια αλλά και περήφανη μητέρα, η Πόπη Τσαπανίδου έχει δημιουργήσει τον «κλώνο» της, την κόρη της Ευτυχία. Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του, ο 21χρονος Παναγιώτης κέρδισε τα βλέμματα για την ομοιότητα με τον πατέρα του, Νίκο Χατζηνικολάου.

The post Σαν δύο σταγόνες νερού! Δες τα παιδιά που μοιάζουν με τους διάσημους γονείς τους [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
η κορη της ταμτα, η κορη της ταμτας
Τυχαία Θέματα