Ο Τσάρλι Σιν την έπεσε και πάλι στην πρώην γυναίκα του!

14:14 6/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Μετά την Λίντσεϊ Λόχαν, ο Τσάρλι Σιν, την έπεσε τώρα και στην πρώην γυναίκα του, Ντενίζ Ρίτσαντς. Η κάμερα μάλιστα του έκανε τσακωτούς στο κρεβάτι!

Και όλα αυτά φυσικά για τις ανάγκες της νέας σειράς «Anger Management», όπου πρωταγωνιστεί ο διάσημος ηθοποιός.

Το πρώην ζευγάρι, παρόλο το διαζύγιο το 2006, διατηρεί εξαιρετικές φιλικές σχέσεις, κάτι που αποδεικνύεται και από την επαγγελματική τους συνεργασία που είχαν στην τηλεοπτική κωμική σειρά.

Η ερωτική συνάντηση του ζευγαριού, λοιπόν, ήταν στα πλαίσια του τελευταίου επεισοδίου του σίριαλ «Διαχείριση

θυμού», όπου η πρώην γυναίκα του Τσάρλι (Dr. Charlie Goodson) υποδύεται τη Λόρι, μια πρώην του που στο παρελθόν έχει αρνηθεί να του… «κάτσει».

Ο Dr. Charlie Goodson (Τσάρλι), ένας πρώην παίκτης του μπέιζμπολ δεύτερης διαλογής που έγινε θεραπευτής διαχείρισης θυμού, καταλήγει να διαμαρτύρεται στους φίλους του ότι πρόκειται για την χειρότερη κοπέλα στο σεξ που είχε ποτέ.

Ωστόσο, συνειδητοποιεί σύντομα ότι η σεξουαλική της ορμή την κάνουν να έχει ξεφύγει και να έχει νεύρα με τον θυμό της να είναι ανεξέλεγκτος. Αυτή της η ορμή και τα νεύρα όμως την μεταμορφώνουν σε μεγάλη δύναμη στο κρεβάτι.

Τελικά, ο Τσάρλι, μην μπορώντας να την θεραπεύσει, καταλήγει στο κρεβάτι μαζί της και αφού αποφασίζει ότι δεν μπορεί να είναι πια θεραπευτής διαχείρισης θυμού υποκύπτει κάνοντας σεξ μαζί της.

Το επεισόδιο αυτό τα σπάει και αναμένεται να έχει τεράστια τηλεθέαση!

Δείτε της φωτογραφίες από το σετ του τελευταίου επεισοδίου

Keywords
Τυχαία Θέματα