Η βασίλισσα των καμπυλών αποκαλύπτει πόσες… πόρτες έχει φάει

12:34 6/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Η Κριστίνα Χέντρικς ετοιμάζεται να… τρελάνει ξανά τους άντρες, στην έκτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς Mad Men.

Ωστόσο, η βασίλισσα των καμπυλών, όπως έχει ανακηρυχθεί άτυπα στον χώρο της showbiz, δεν τα έβρισκε τόσο εύκολα πάντοτε στη ζωή της, αφού στο παρελθόν, όπως η ίδια αποκάλυψε, δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε… φάει πόρτα από παραγωγούς.

Η χυμώδης ηθοποιός κοσμεί το τεύχος του Μαΐου

του καναδικού περιοδικού Flare, και μέσα στις σελίδες του μιλάει για το πώς στο παρελθόν πάλευε να ανέλθει στην επιφάνεια.

«Έχω πάει σε εκατομμύρια οντισιόν και με έχουν απορρίψει εκατομμύρια φορές, οπότε είναι κάτι στο οποίο είμαι συνηθισμένη» δήλωσε η 38χρονη Χέντρικς, θέλοντας να ενθαρρύνει τις νεαρές συναδέλφους της που προσπαθούν να τα καταφέρουν στη βιομηχανία του θεάματος.

«Είτε είσαι καλός για έναν ρόλο, είτε δεν είσαι, είναι τόσο απλό. Μπορείς να φύγεις από μία οντισιόν νομίζοντας ότι έχεις κάνει ότι καλύτερο μπορούσες, και να μην σε επιλέξουν, όπως φυσικά και το αντίθετο. Πολλά εξαρτώνται και από την τύχη. Μπορεί ο παραγωγός να έχει χωρίσει μόλις με μία κοκκινομάλλα και να μην σε πάρει για αυτόν τον λόγο. Δεν πρέπει ποτέ να τα βάζεις κάτω» τονίζει η πρωταγωνίστρια του Mad Med.

Ακόμα, η Χέντρικς μίλησε για τον πρώτο της ρόλο: «Ήταν η ταινία How to Catch a Monster, η πρώτη που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Φαντάζεστε πόσο φοβισμένη ήμουν. Ήρθε και με ζήτησε για τον ρόλο, και εγώ σκεφτόμουν χίλια πράγματα. Ότι ήμουν πολύ άπειρη, ότι δεν ήθελα να τον απογοητεύσω, τόσα πολλά».

Πάντως, όπως η ίδια λέει, αν και πρωταγωνιστεί στην πολύ επιτυχημένη σειρά, η ζωή της δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη των μεγάλων ονομάτων του Χόλυγουντ: «Πιστεύω πως, πολύ απλά, δεν είμαι τόσο διάσημη. Δεν έχω τη ζωή της Τζένιφερ Άνιστον, που έχει ανθρώπους να περιμένουν έξω από το σπίτι της. Μπορώ να βγάλω έξω τα σκουπίδια και να πάω για μία βόλτα σαν άνθρωπος, και αυτό μου αρέσει πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα