Ο Σάκης Ρουβάς και οι selfies με Κοσιώνη, Μπογδάνο και Αντωνοπούλου που αναστάτωσαν τον ΣΚΑΪ [εικόνες]

16:13 6/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Είναι ο μεγαλύτερος σταρ της Ελλάδας και επιβεβαιώνει τη φήμη του καλού παιδιού η οποία τον κυνηγάει, σε κάθε ευκαιρία. Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος ετοιμάζεται να παρουσιάσει το X-Factor στον ΣΚΑΪ και στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις του Σταθμού την Παρασκευή με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την παρουσίαση του σόου, εντυπωσίασε.

Ο τραγουδιστής

βρέθηκε στον ΣΚΑΪ και δε θα μπορούσε παρά να δώσει το παρών στη ραδιοφωνική εκπομπή «Good Ol' Boys» του Κώστα Βαϊμάκη και του Μάκη Παπασημακόπουλου, όπου κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στο πλευρό των δύο δημοσιογράφων.

Κώστας Βαϊμάκης και Σάκης Ρουβάς

Δεν έμεινε όμως εκεί, μιας και η ξενάγησή του από τον Γιάννη Αλαφούζο στις εγκαταστάσεις του σταθμού του Φαλήρου περιελάμβανε πολλή κουβέντα, χαιρετισμούς και… πολλές selfies με τους ανθρώπους του σταθμού.

Κώστας Βαϊμάκης, Σία Κοσιώνη, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Εύα Αντωνοπούλου ήταν μόλις μερικοί από τους δημοσιογράφους που πόζαραν μαζί του!

1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Σία Κοσιώνη Κωνσταντίνος Μπογδάνος Εύα Αντωνοπούλου Εύα Αντωνοπούλου Ιουλία Βελισαράτου Πάνος Σάκκας Δώρα Γιαννακάκη Μανώλης Κωστίδης Σοφία Τσίπα

The post Ο Σάκης Ρουβάς και οι selfies με Κοσιώνη, Μπογδάνο και Αντωνοπούλου που αναστάτωσαν τον ΣΚΑΪ [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
τι επαθε η αντωνοπουλου στον σκαι;
Τυχαία Θέματα