Οι τηλεοπτικές Μαρία και Αντωνία του «Εμείς κι Εμείς» αποχαιρετούν τη Νατάσα Μανίσαλη – Τι έγραψαν; [εικόνες]

14:36 6/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Η κωμική τηλεοπτική σειρά του Mega «Εμείς κι Εμείς» που προβλήθηκε στις οθόνες μας από το 1994 έως το 1998 αγαπήθηκε πολύ και παίχτηκε σε επανάληψη δεκάδες φορές. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως η αγαπημένη παρέα φίλων που μας κρατούσε συντροφιά τόσα χρόνια είχε «δέσει» τόσο πολύ, που η χημεία τους ήταν εμφανέστατη και στην οθόνη.

Η παρέα του επιτυχημένου σίριαλ την Παρασκευή βίωσε μια τεράστια απώλεια, αυτή της ηθοποιού Νατάσας Μανίσαλη, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στα 55 της μόλις χρόνια. Πάντα χαμηλών τόνος

και διακριτική, δεν άφησε κανέναν να καταλάβει το πρόβλημά της και πέθανε με αξιοπρέπεια και γενναιότητα που λίγοι καταφέρνουν να επιδείξουν.

Το τηλεοπτικό της παρεάκι, όμως, δεν την ξέχασε και θέλησε να μοιραστεί τον πόνο της απώλειας με δυο λόγια στα social media. Οι τηλεοπτικές Μαρία Θεοφάνους-Δαμίγου και Αντωνία Λαζαρίδου –κατά κόσμον Μαρία Φιλίππου και Μαρία Κανελλοπούλου- αποχαιρέτησαν τη «Νατάσα Σαριτζόγλου» και συγκίνησαν πολύ.

«Ο χείμαρρος στέρεψε, το ηφαίστειο κοιμήθηκε και… εμείς απομείναμε βουβοί αναγκασμένοι να υποστούμε και αυτήν την απώλεια. Καλό ταξίδι αγαπημένη!», έγραψε η Μαρία Φιλίππου, ανεβάζοντας ένα τραγούδι που ερμήνευε η Νατάσα την ώρα που η Μαρία Κανελλοπούλου αρκέστηκε στο να αλλάξει τη φωτογραφία προφίλ της στο Facebook και να βάλει μία στην οποία ποζάρει με τη Νατάσα Μανίσαλη, γράφοντας ως λεζάντα «Ποτέ πια».

Το μόνο σίγουρο; Η απώλεια είναι μεγάλη…

Πηγή: ToraTora.gr

The post Οι τηλεοπτικές Μαρία και Αντωνία του «Εμείς κι Εμείς» αποχαιρετούν τη Νατάσα Μανίσαλη – Τι έγραψαν; [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα