Κλοντ Λέσι: Δε θυμάμαι τίποτε – Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου

15:11 6/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Ο συζυγοκτόνος από τη Χαλκιδική, Κλοντ Λέσι, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με το φόνο της γυναίκας του και την απαγωγή του 4χρονου γιου, εμφανίστηκε μετανιωμένος αλλά και χωρίς να θυμάται το παραμικρό για το έγκλημα που διέπραξε.

Μιλώντας από τις φυλακές της Χαλκιδικής όπου κρατείται , ο Λέσι ζήτησε ωστόσο συγγνώμη από τα παιδιά του για το ανεπανόρθωτο κακό που τους προκάλεσε.

«Έχω μετανιώσει. Ποιος θα ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο και μπροστά στα παιδιά του», ανέφερε χαρακτηριστικά, για να συνεχίσει:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τα παιδιά μου. Δυστυχώς κατάφερα να είναι ορφανά και από μάνα και από πατέρα. Εγώ θα είμαι εδώ για τα παιδιά μου και θα σκέφτομαι ότι μία μέρα θα τα δω».

«Ακόμα δεν πιστεύω ότι έκανα κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Για μένα ζει. Είναι κάτι που δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχω κάνει. Στα καλά μου δεν θα το έκανα ποτέ», τόνισε σε μία ακόμη αποστροφή των δηλώσεων του ο συζυγοκτόνος.

Οσον αφορά στο φονικό, ισχυρίστηκε πως είχε πιει και μετά από τηλεφωνικό καβγά που είχε με την εικαστικό συζυγό του, γύρισε σπίτι του προκειμένου να μιλήσουν. «Εγώ θυμάμαι που μαλώσαμε στο τηλέφωνο και πήγα για να λύσουμε τα προβλήματα. Δε θυμάμαι τίποτα».

Αποκαλυπτικός ήταν και για τις μέρες που πέρασε καταζητούμενος με το μικρό Φοίβο: «Έτρωγε φρούτα και κρέατα... Το παιδάκι δεν έχει μείνει ούτε μια μέρα χωρίς νερό, ούτε χωρίς τροφή, ούτε έχει κρυώσει».

«Του είχα πει ότι έκανα καβγά με τη μαμά σου και η αστυνομία με ακολουθεί για να με πιάσει». Ο Λέσι, λέει ακόμα ότι έτυχε να περάσουν ακόμα και δίπλα από αστυνομικούς, χωρίς να τους καταλάβουν! «Και από δίπλα περνούσαν (οι αστυνομικοί). Άμα με έβλεπαν θα με έπιαναν», ανέφερε.

The post Κλοντ Λέσι: Δε θυμάμαι τίποτε – Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα