Ο Χάρι δεν καταλαβαίνει από τρομοκράτες – Θα τρέξει στον Μαραθώνιο του Λονδίνου

Τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν χθες στη Βοστόνη συντάραξαν όλη την υφήλιο. Έντονο φόβο έχει προκαλέσει η τραγωδία και στη Βρετανία, καθώς θα διοργανωθεί στο Λονδίνο ένας ακόμη Μαραθώνιος την Κυριακή και τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι δρακόντεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι θα ηγείται του Μαραθωνίου που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο και θα διοργανωθεί από ανθρωπιστικές οργανώσεις. Όπως λένε οι φήμες λίγες ώρες μετά τις εκρήξεις, το Παλάτι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πτοηθεί και να ματαιώσει το συγκεκριμένο

event, καθώς θα δείξει ήττα από πλευράς του.

Τα μέτρα που θα ληφθούν, περιλαμβάνουν τον αυστηρό έλεγχο των θεατων, των παρευρισκομένων και των διαγωνιζομένων. Η περιοχή θα φυλάσσεται αυστηρά, ενώ ειδικές μονάδες της αστυνομίας, αξιωματικοί και σωματοφύλακες με πολιτικά θα προστατεύουν το χώρο.

Η εκδήλωση θεωρείται από τις μεγαλύτερες που της χώρας και από το 1981 και ύστερα, κάθε χρόνο διοργανώνεται με απόλυτη επιτυχία.Ο μαραθώνιος θα ξεκινήσει από το Blackheath και θα τερματίσει Buckingham Palace. Στο Λονδίνο αναμένεται να ξεχυθούν στους δρόμους 500.000, κάτι που ανησυχεί περισσότερο τις αρχές, λόγω του μεγάλου όγκου του πληθυσμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα