Δείτε τους νικητές που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere της ταινίας ‘OBLIVION’

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere της ταινίας ‘OBLIVION’, την Τρίτη 16 Απριλίου 2013, στις 20:00 στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ CINEMAX-Cyta.

Υπόθεση

Ο Τομ Κρουζ πρωταγωνιστεί σε μια φουτουριστική περιπέτεια – θρίλερ γυρισμένη ψηφιακά σε ανάλυση 4Κ, με σκηνοθέτη (και σεναριογράφο) τον Τζόζεφ Κοζίνσκι, γνωστό από την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας TRON: Legacy, που διαδραματίζεται

σε ένα μετα-αποκαλυπτικό μέλλον με λιγοστούς μονάχα ανθρώπους να έχουν απομείνει στην κατεστραμμένη από τους εισβολείς Γη.

2077:Ο Τζακ Χάρπερ, ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες ανθρώπους στη Γη, έχει ως αποστολή του να επιδιορθώνει τα ρομποτικά σκάφη που επιτηρούν τη Γη και την προστατεύουν από τους εισβολείς. Όταν σε μια από τις τελευταίες περιπολίες του προτού εγκαταλείψει κι εκείνος τη Γη, ο Τζακ θα συναντήσει μια μυστηριώδη, γοητευτική γυναίκα και οι δυο τους θα ζήσουν μια μεταφυσική εμπειρία που θα τους αλλάξει για πάντα, ενώ την ίδια στιγμή, όλα όσα γνώριζε ο ήρωας θα τεθούν υπό αμφισβήτηση, καθώς μια εναλλακτική αλήθεια αποκαλύπτεται ολοζώντανα μπροστά του… Η μοίρα της ανθρωπότητας είναι τώρα στα χέρια ενός ανθρώπου που πίστευε πως ο κόσμος μας ήταν προδιαγεγραμμένος να καταστραφεί.

Στο πλευρό του κυρίου Επικίνδυνη Αποστολή βρίσκουμε τον… βραβευμένο με Όσκαρ Μόργκαν Φρίμαν στο ρόλο του επικεφαλής των «εισβολέων», το κορίτσι του James Bond Όλγκα Κουριλένκο στο ρόλο της μυστηριώδους γυναίκας, την Άντρεα Ράιζμποροου και τον Δανό Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου από την τηλεοπτική επιτυχία Game of Thrones.

Πρωταγωνιστούν

Τομ Κρουζ, Μόργκαν Φρίμαν, Όλγκα Κουριλένκο, Άντρεα Ράιζμποροου,

Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου, Μελίσα Λίο

Σενάριο-Σκηνοθεσία

Τζόζεφ Κοζίνσκι

ΑΠΟ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

διάρκεια:126’

επίσημο site: www.oblivionmovie.com

Μεγάλος διαγωνισμός για 10 διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere της ταινίας ‘OBLIVION’, την Τρίτη 16 Απριλίου 2013, στις 20:00 στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ CINEMAX-Cyta (αίθουσα 4), Πατησίων 140!

Ο διαγωνισμός διήρκεσε από 08/04/13 μέχρι και 15/04/13.

Οι 10 νικητές είναι:

1. ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΕΙΜΕΤΗΣ
3. ΑΝΤΩΝΙΑ ΓΚΑΓΚΛΟΥ
4. ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΣ
5. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΜΠΗ
6. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
7. ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΕΣΦΟΡΜΕΣ
8. ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗ
9. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΑΪΤΖΗ
10. ΠΟΠΗ ΠΑΤΕΛΗ

Η ενημέρωση των νικητών πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα