Ο Μπράουν χτύπησε πάλι τη Ριάνα…

… τατουάζ στον λαιμό του! Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τελευταία στη show biz! Αυτή τη φορά τα νερά ταράζει ο πρώην της Ριάνα ο οποίος προφανώς νιώθει τέτοιες τύψεις για το ξύλο που της έριξε το 2009 ώστε φρόντισε να βλέπει το πρόσωπό της με το μαυρισμένο μάτι κάθε πρωί στον καθρέπτη.

Ο Κρις Μπράουν μετά τη ζεστή αγκαλιά και το πεταχτό φιλί που του έδωσε η Ριάνα στην απονομή των βραβείων του MTV αλλά και την εξομολόγησή της στην Όπρα για τα όσα νιώθει για εκείνον μετά το ξυλοδαρμό της, αποφάσισε να της δείξει τα δικά του

συναισθήματα με ακόμα πιο κραυγαλέο τρόπο.

Και τί πιο κραυγαλέο από την τεράστιας τηλεθέασης εκπομπή της Όπρα; Ένα τατουάζ στο λαιμό με το χτυπημένο πρόσωπο της Ριάνα!

Ο 23χρονος τραγουδιστής έκανε το τατουάζ στο Λας Βέγκας και παρότι ο ίδιος λέει ότι το πρόσωπο αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη Ριάνα οι ομοιότητες είναι πολύ έντονες. Το μαυρισμένο μάτι και τα πρησμένα χείλη της Ριάνα μετά την επίθεσή του το 2009 είχαν κάνει το γύρο του κόσμου και όλοι θυμούνται εκείνη την εικόνα της.

Ο ξυλοδαρμός είχε σταθεί αιτία να χωρίσει το ζευγάρι οριστικά ενώ ο Μπράουν απαγορεύεται δια δικαστικής αποφάσεως να πλησιάσει τη Ριάνα.

Οι φήμες του Χόλυγουντ, όμως, λένε ότι από τη βραδιά του MTV κι έπειτα οι δυο τους είναι πάλι ζευγάρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα