Στάη σε Κασιδιάρη: Να είστε ευγενικός!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέντευξη που παραχώρησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην δημοσιογράφο της δημόσιας τηλεόρασης λίγα 24ωρα μετά την έφοδο ομάδων του κόμματος σε πανηγύρια και λαϊκές αγορές.

«Δεν φιλοδοξούμε να γίνουμε αστυνομία στη θέση της αστυνομίας, δεν είμαστε νεοναζιστική οργάνωση, είμαστε τρίτο κόμμα καταγεγραμμένο και είμαστε ανερχόμενη πολιτική δύναμη», υποστήριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης

σε έντονο ύφος αλλά όταν η Έλλη Στάη του έκανε παρατήρηση ρωτώντας τον «Θέλετε να μιλήσουμε με ευγένεια;» της απάντησε σχετικά ήρεμα: «Σας σέβομαι απόλυτα, είμαι ευγενέστατος απέναντί σας».

Στην παρατήρηση της Έλλης Στάη ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής υποκατέστησαν την ΕΛΑΣ και τις επίσημες κρατικές αρχές ο βουλευτής απάντησε: «Δεν τίθεται θέμα αντιποιήσεως αρχής». «Είδα να τα σπάτε», σχολίασε η δημοσιογράφος και ο βουλευτής απάντησε: «Αναποδογύρισαν κάποιοι πάγκοι, ας σταματήσει το ελληνικό κράτος να κάνει πλάτες στους λαθρομετανάστες»… «Αυτή ήταν μια εικόνα βίας. Αυτός είναι ο τρόπος να αντιμετωπίσετε την ανάγκη για νομιμότητα, η βία; Γιατί επιλέγετε τη βία;», ήταν το επόμενο ερώτημα και η απάντηση σε ανάλογο ύφος: «Δεν επιλέγουμε τη βία. Οι ίδιοι που αυτοπαρουσιάζονται σαν αλλοδαποί μικροπωλητές είχαν επιτεθεί σε Έλληνες», συνέχισε ο βουλευτής ο οποίος στο ερώτημα αν η Χρυσή Αυγή θα αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο με παράνομους Έλληνες μικροπωλητές απάντησε: «Δεν υπάρχουν παράνομοι Έλληνες μικροπωλητές».

Όταν η Έλλη Στάη ρώτησε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής εάν θα συνεχίσουν τις πράξεις αυτοδικίας, η απάντηση ήταν αποστομωτική: «Το δικαίωμα στην αυτοάμυνα το αναγνωρίζει και το σύνταγμα των Ελλήνων. Δεν θα καταργήσουμε και το Σύνταγμα!».

Δείτε το βίντεο:
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Keywords
Τυχαία Θέματα