Ο Άγγελος Φιλιππίδης κάνει δηλώσεις στο Κολωνάκι: Νομίζω ότι δεν θα δικαστώ ποτέ

Λίγους μήνες πριν και ο όνομα Άγγελος Φιλιππίδης δίχασε το πανελλήνιο. Καταζητούμενος των ελληνικών Αρχών, έδινε συνεντεύξεις σε όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας δήλωνε πως βρίσκεται στην Αμερική, όμως θα επιστρέψει σύντομα, τελικά συνελήφθη στην Τουρκία.

Ο Άγγελος Φιλιππίδης, αποτελεί τον βασικό κατηγορούμενο για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

όμως σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο κ Φιλιππίδης περιφέρεται με αθλητικές φόρμες και αθλητικά παπούτσια στο Κολωνάκι, ενώ όταν τον ρώτησαν εάν πλήρωσε την εγγύηση για να κυκλοφορεί ελεύθερος, απάντησε: «Νομίζω ότι δεν θα γίνει ποτέ δίκη. Καθάρισα, έδωσα όλα τα στοιχεία στις δικαστικές αρχές. Ναι, πλήρωσα την εγγύηση γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα με βλέπατε άνετο στο Κολωνάκι. Θα ήμουν μέσα».

Σύμφωνα και πάλι με το δημοσίευμα ο Άγγελος Φιλιππίδης φαίνεται να μιλά με τέτοια άνεση - κάτι που δεν «δικαιολογείται» - αφού αντιδρά ωσάν να μη συνέβαινε τίποτα, ωσάν να μην είχε συλληφθεί ποτέ, ωσάν να μην έχει περάσει από τις τουρκικές φυλακές ενώ επιχειρεί πολλές φορές να υπερασπιστεί και τον επίσης κατηγορούμενο για το ίδιο σκάνδαλο, Κυριάκο Γριβέα, λέγοντας ότι και αυτός είναι αθώος.

Keywords
Τυχαία Θέματα