Ο Αλέκος Φλαμπουράρης έδιωξε τον Βασίλη Λεβέντη

Τι συνέβη και ο υπουργός Επικρατείας, έδιωξε από κοντά του τον Βασίλη Λεβέντη, όταν εκείνος κατευθύνθηκε προς το μέρος του; Όχι, δεν είχαν κόντρα οι δυο άνδρες. Άλλο ήταν το πρόβλημα του Αλέκου Φλαμπουράρη. Ο «Βηματοδότης» αποκαλύπτει.

Μόλις ο Β. Λεβέντης είδε τον Αλ. Φλαμπουράρη να εισέρχεται καθυστερημένος στην Αρχιεπισκοπή και να καταλαμβάνει θέση δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, κατευθύνθηκε εύχαρις προς το μέρος του. Απλωσε το χέρι

του για τη χειραψία. Ο υπουργός Επικρατείας όμως τον... έδιωξε:

«Ασε, θα μας παρεξηγήσουν αν μας δουν και πάλι μαζί». Και δεν είχε άδικο. Μέσα σε ένα 24ωρο Λεβέντης και Φλαμπουράρης βρέθηκαν στην ίδια στέγη. Την πρώτη (Τρίτη) στο εστιατόριο «Φιλίππου» στο Κολωνάκι, στο ετήσιο γεύμα του ΤΕΕ, και την επομένη (Τετάρτη) στην Αρχιεπισκοπή στην κοπή πίτας. Ετσι, για να αποφευχθεί κάθε πιθανή παρεξήγηση, οι κ.κ. Λεβέντης και Φλαμπουράρης κράτησαν αποστάσεις. Αλλά από ποιον να παρεξηγηθούν;

Από τον υπουργό Παιδείας Ν. Φίλη, ο οποίος πήγε στην πίτα και έπιασε μάλιστα και «δουλειά»: χωρίς να του πει κανείς τίποτα, χωρίς να του το ζητήσουν, θέλησε να κάνει τον ψάλτη ή τον βοηθό διακόνου και έψελνε μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο. Ενώ ο άλλος υπουργός που ήταν εκεί (ο άνθρωπος που χαμογελάει ακόμη και όταν βάζει φόρους, όπως τον χαρακτηρίζουν) Τρ. Αλεξιάδης ήταν και πάλι όλο χαρά.

Ασπάστηκε τον σταυρό και έκανε κι ο ίδιος τον σταυρό του πολλές φορές οδηγώντας έτσι τη (γαλάζια) Σοφία Βούλτεψη να ψιθυρίσει στο αφτί του Γ. Κουμουτσάκου ότι «όλοι αυτοί ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης και ήρθαν στην Αρχιεπισκοπή σαν να μην τρέχει τίποτα». Μπορεί κάποιος από τους συριζαίους να την άκουσε, αυτός ήταν ο λόγος που εν συνεχεία δεν της μιλούσε κανείς.

The post Ο Αλέκος Φλαμπουράρης έδιωξε τον Βασίλη Λεβέντη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα