Κλαούντια Αλέντε: Η σωσίας της Μέγκαν Φοξ είναι το πιο kinky κορίτσι του Instagram! [εικόνες]

Το κορίτσι αυτό έχτισε ολόκληρη καριέρα στις πλάτες της Μέγκαν Φοξ, παραδόξως όμως το κοινό δεν της γύρισε την πλάτη. Ο λόγος για την πληθωρική Κλαούντια Αλέντε, η οποία «μεσουρανεί» στο Instagram χάρη στην εκπληκτική της ομοιότητα με την ηθοποιό.

Την ώρα λοιπόν που πολλοί άνδρες θα ευχόντουσαν η Μέγκαν να είναι λιγάκι πιο ζουμερή για να μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί ως η απόλυτη γυναίκα, εμφανίζεται η σέξι Κλαούντια και φέρνει τα πάνω κάτω.

Με πληθωρικό μπούστο και

οπίσθια αλά Τζένιφερ Λόπεζ, η σωσίας της Μέγκαν Φοξ κατάφερε να συγκεντρώσει τρία εκατομμύρια followers στο Instagram, κερδίζοντας μάλιστα και πολλές χιλιάδες δολάρια μέσω των διαφημίσεων για διάφορα προϊόντα που κάνει στα προφίλ της στα social media.

Για να είμαστε ειλικρινείς βέβαια, η νεαρή περσόνα το πάλεψε πολύ για να μοιάσει στην Μέγκαν Φοξ, με φακούς επαφής, σιλικόνη στα χείλη, βαφές μαλλιών και όλα τα σχετικά γυναικεία «κόλπα». Το αποτέλεσμα πάντως τη δικαίωσε.

1 από 20 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Κλαούντια Αλέντε: Η σωσίας της Μέγκαν Φοξ είναι το πιο kinky κορίτσι του Instagram! [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα