Νίκος Τόσκας: Ο υπουργός και προϊστάμενος της ΕΥΠ μάς αποκάλυψε τους κωδικούς του υπολογιστή του

Το Σαββατοκύριακο είναι αλήθεια πως την ελληνική πραγματικότητα μονοπώλησαν δύο αναβολές. Μία του ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού και μία αυτή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας λόγω τεχνικών προβλημάτων. Ωστόσο υπάρχει ένα θέμα που παρατήρησαν ολίγοι στα social media...

Γράφει ο Γιώργος Μιχαηλίδης

Το ζήτημα δεν χωρά μακροσκελής ανάλυσης, ωστόσο αναδεικνύει πόσο ερασιτέχνες είναι ορισμένοι οι οποίοι καταλαμβάνουν θέσεις εξουσίας. Ή έστω θέσεις που έχουν την τύχη να είναι εφαψίες

της εξουσίας. Για να μην μακρηγορούμε, στα social media το Σαββατοκύριακο κυκλοφόρησε -ανάμεσα στον χαμό της ΝΔ και του ντέρμπι- μία φωτογραφία που μόνο σε ταινία γκάφας με τον Τζιμ Κάρει θα μπορούσε να συναντήσει κανείς. Ο υπουργός Προστασίας του και στρατιωτικός ε.α Νίκος Τόσκας φωτογραφήθηκε υπερήφανος στο γραφείο του υπουργείου του. Αυτό όμως που ο ίδιος δεν είδε, όπως και κανένας μα κανένας άλλος στο επιτελείο του ήταν ένα μικρό post-it κολλημένο στην οθόνη του υπολογιστή του.

Το κίτρινο αυτό χαρτάκι είχε αναγραμμένο τον κωδικό «123456» και το username «YPOURGOS» για την πρόσβαση στον υπολογιστή. Πόσο κατακριτέο μπορεί να είναι αυτό; Ας μην ξεχνάμε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι και προϊστάμενος της ΕΥΠ, που σημαίνει πως στον συγκεκριμένο υπολογιστή είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και «ευαίσθητα» αρχεία που κάποιος... κακός άνθρωπος θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί.

Ουδεμία ελπίδα για αυτό το έθνος.

The post Νίκος Τόσκας: Ο υπουργός και προϊστάμενος της ΕΥΠ μάς αποκάλυψε τους κωδικούς του υπολογιστή του appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα