Νευράκια, νευράκια ο Κουρουμπλής: Πρόλαβε και τσακώθηκε με τρεις σε μια ώρα στη Βουλή [βίντεο]

20:22 3/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Δεν ήταν η μέρα του Παναγιώτη Κουρουμπλή η Τσικνοπέμπτη, τουλάχιστον έως την ώρα που αναχώρησε από τη Βουλή.

Ο υπουργός Εσωτερικών ενεπλάκη σε τρεις καυγάδες σε περίπου μία ώρα, με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ένωσης Κεντρώων. Αρχικά λογομάχησε με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ακολούθως με τον Βασίλη Κερκέρογλου και για το

τέλος κράτησε το… καλύτερο, ξιφουλκώντας με τον κοινοβουλευτικό εκπροσώπο της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργο Καρρά.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κ. Καρράς είπε πως «οι περισσότερες νομοθετικές βελτιώσεις αποτελούν αυτοτελείς διατάξεις που επιδιώκουν την υφαρπαγή της ψήφου των βουλευτών».

Στη συνέχεια έφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών που αφορά τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων συνοριακών σταθμών.

«Θέλω να ρωτήσω κάτι. Τώρα μάθαμε ότι είναι αυθαίρετοι και υπάρχει το υπερεπείγον να τακτοποιηθούν, υπό την επίφαση της προσφυγικής – μεταναστευτικής κρίσης; Αν ήταν αυθαίρετoι γιατί δεν τους σφραγίσατε; Σφραγίστε τους, κλείστε τους και φέρτε νομοθεσία να τους νομιμοποιήσουμε», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων.

«Τι λες τώρα;», εξεμάνη ο κ. Κορουμπλής.

«Παναγιώτη, κάτσε κάτω, μη με διακόπτεις σε παρακαλώ», είπε ο κ. Καρράς.

«Να κλείσουν τα σύνορα της χώρας;», αντέτεινε ο κ. Κουρουμπλής.

«Ποια σύνορα της χώρας; Ξέρεις τι σου λέω; Φέρτε νομοθεσία σωστή», συμπλήρωσε ο βουλευτής της Ε.Κ. απευθυνόμενος στον υπουργό.

Λίγο νωρίτερα είχε προκληθεί ένταση όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπουργού Εσωτερικών, παρενέβη ο Βασίλης Κερκέρογλου. «Σε άκουσα, σε άκουσα. Μην φωνάζεις θα ανέβει η πίεση σου. Πάρε το λόγο μετά και πες ό,τι θέλεις», του είπε ο κ. Κουρουμπλής, προσθέτοντας λίγο αργότερα ότι «με κραυγές δεν γίνεται δουλειά».

Την αντίδραση του τελευταίου είχαν προκαλέσει και οι απόπειρες παρέμβασης εκ μέρους του Ανδρέα Λοβέρδου την ώρα που μιλούσε. «Αφήστε κ. Λοβέρδο δεν προλαβαίνουμε να μιλήσουμε. Θα μιλήσετε. Μιλάτε συνεχώς. Όλα τα σφάζετε και τα μαχαιρώνετε. Κάντε λίγο υπομονή», ήταν η αναφορά με την οποία ξεκίνησε το μπαράζ αντεγκλήσεων.

The post Νευράκια, νευράκια ο Κουρουμπλής: Πρόλαβε και τσακώθηκε με τρεις σε μια ώρα στη Βουλή [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα