Μετά από τρεις μήνες, ανέκτησε -στιγμιαία- τις αισθήσεις του ο Μίκαελ Σουμάχερ

14:54 4/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Τρεις μήνες μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του στο κεφάλι ενώ έκανε σκι τα πρώτα πραγματικά θετικά μηνύματα για την πορεία της υγείας του ανακοίνωσε η εκπρόσωπός του, το μεσημέρι της Παρασκευής. Διέψευσε παράλληλα ότι η γυναίκα έχει δαπανήσει 10 εκατομμύρια λίρες για να δημιουργήσει ένα μικρό νοσοκομείο στο σπίτι τους προκειμένου να μεταφερθεί εκεί.

Η Σαμπίνε Κεμ, μάνατζερ του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή μίλησε για την πρώτη ανάκτηση των αισθήσεων του Μίκαελ Σουμάχερ, έστω και για

λίγες στιγμές.

Συγκεκριμένα, είπε ότι ο Σουμάχερ παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης στην υγεία του: «Η κατάστασή του παρουσίασε πρόοδο. Υπάρχουν σημάδια αφύπνισης και κάποιες στιγμές δείχνει να έχει τις αισθήσεις του. Παραμένουμε αισιόδοξοι. Ταυτόχρονα, ζητώ και πάλι την κατανόηση σας, καθώς δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες με σκοπό την προστασία της ιδιωτικής ζωής του Μίκαελ και της οικογένειας του».

Η Κεμ επανάλαβε ότι η κατάσταση του Γερμανού πρωταθλητή χρειάζεται μεγάλη υπομονή: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχουν ενδείξεις που μας δίνουν θάρρος», τόνισε, διαψεύδοντας παράλληλα τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι ο Σουμάχερ δεν βρίσκεται σε πορεία αποκατάστασης.

Η Κεμ επίσης διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τη γυναίκα του Σουμάχερ να δημιουργεί στο σπίτι τους στην Ελβετία ειδικό δωμάτιο νοσηλείας για να μεταφέρει εκεί το σύζυγο της: «Οι φήμες ότι η Κορίνα ανακαινίζει το σπίτι σε μια απέλπιδα προσπάθεια να φέρει τον Μίκαελ κοντά της είναι εντελώς αβάσιμες».

Keywords
Τυχαία Θέματα