Κατερίνα Μαλασίδου: Η αστέρας της PokerStars Team Online αποκαλύπτει τα μυστικά του πόκερ

13:29 4/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Αθήνα, 3 Απριλίου 2014. Ένα ιδιαίτερο poker tutorial πραγματοποιήθηκε από την Ελληνίδα παίκτρια poker και μέλος της PokerStars Team Online, Κατερίνα Μαλασίδου, την Πέμπτη 20 Μαρτίου.

Στο Poker Room του Club Hotel Casino Loutraki,

η νεαρή παίκτρια «μύησε» μια ομάδα δημοσιογράφων στα μυστικά του poker, γιορτάζοντας την επιλογή της, μεταξύ 500 αιτούντων, ως μέλους της PokerStars Team Online.

Σε ένα τραπέζι που «στήθηκε» αποκλειστικά για την περίσταση, η Κατερίνα Μαλασίδου αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά της σε ένα παιχνίδι μυαλού και στρατηγικής που –όπως αποδείχθηκε- δεν είναι μόνο γένους αρσενικού. Η ίδια κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα που εξασφάλισε μία θέση στην ελίτ των επαγγελματιών της PokerStars και μια από τους τρεις επιλαχόντες για αυτή τη θέση από όλο τον κόσμο.

Από καθηγήτρια στην Αθήνα, μετακόμισε στη Λισσαβόνα. Τα… λογιστικά, με τα οποία αρχικά ασχολήθηκε, την άφησαν μάλλον αδιάφορη. Η ίδια –μετά από παρότρυνση και εκπαίδευση από τον φίλο της Αντρέ- αφιερώθηκε στο πόκερ και στην παρέα της PokerStars.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

«Παίζω πόκερ έξι ώρες την ημέρα»

Η ίδια, ανέφερε σχετικά με την πορεία της: «Ξεκίνησα με πολύ μικρό κεφάλαιο και έπαιζα -σε ένα τραπέζι- σε sit ‘n’ go tournaments online. Ένα χρόνο μετά, έφτασα να παίζω, ταυτόχρονα, σε 12 τραπέζια online poker.

»Εκτός internet παίζω λίγο, άλλωστε είμαι επαγγελματίας online παίκτρια. Παίζω περίπου 6 ώρες την ημέρα, ποτέ όμως πάνω από δύο ώρες συνεχόμενες. Επιπλέον, για μία ή δύο ώρες την ημέρα, διαβάζω ή παρακολουθώ και αναλύω το παιχνίδι μου. Διαρκής στόχος μου είναι να βελτιωθώ και να ανέβω σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Δεν αποκλείω το live πόκερ, αλλά δεν είναι άμεσος στόχος».

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για τους… μακροπρόθεσμους στόχους της, η Κατερίνα ήταν ξεκάθαρη: «Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκα από καθηγήτρια Γαλλικών, επαγγελματίας παίκτρια του πόκερ. Δεν μπορώ να ξέρω πού θα βρίσκομαι σε πέντε χρόνια από τώρα, αλλά σίγουρα θα θέλω να παίζω επαγγελματικά πόκερ».

Αναφερόμενη στο ρόλο που έχει παίξει η… τύχη στην επιτυχία της, επεσήμανε αφοπλιστικά: «Η τύχη μπορεί να παίξει ρόλο βραχυπρόθεσμα. Σε βάθος χρόνου θα κερδίσει ο καλύτερος. Γι αυτό χρειάζεται καλή διαχείριση του αρχικού κεφαλαίου. Σε ό,τι αφορά εμένα, στην αρχή έπαιζα σε τουρνουά που πόνταρα πόσα της τάξης των $3 και έπαθλα $600. Και η επιτυχία και το κεφάλαιο χτίζονται».

Η Κατερίνα Μαλασίδου, επέστρεψε και πάλι στην Πορτογαλία. Εκεί, μαζί με τον σύντροφο της, θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν στο online poker με την PokerStars.

Η ραγδαία ανάπτυξη του πόκερ στην Ελλάδα

Υπενθυμίζεται ότι το πόκερ είναι ένα από τα πιο ραγδαία αναπτυσσόμενα ανταγωνιστικά παιχνίδια στρατηγικής και στην Ελλάδα, με τους Έλληνες παίκτες να προτιμούν τη μεγαλύτερη εταιρεία του κόσμου, την PokerStars. Το υψηλό επίπεδο των Ελλήνων παικτών σε συνδυασμό με το όνομα PokerStars υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις στο χώρο του poker, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Info : www.pokerstars.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε: 210 8171100

Μάνος Μαγιάτης – Senior Manager, Lifestyle Marketing & Events, Weber ShandwickΑπόστολος Γεραλής – Senior Manager, Public Affairs, Weber Shandwick
Keywords
Τυχαία Θέματα