Ισχυρισμοί Κασιδιάρη για Σαμαρά: Μιλά με ανώτατο δικαστικό και του δίνει εντολές

13:58 4/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Συνέχεια στο θρίλερ που έχει ξεκινήσει τα τελευταία δύο 24ωρα, δίνει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, από το βήμα της Βουλής.

Μιλώντας στο ελληνικό Κοινοβούλιο άφησε υπονοούμενα για παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά,

στην δίωξη των βουλευτών και του αρχηγού του κόμματος της Χρυσής Αυγής, δίνοντας ένα κλίμα πολιτικής αποσταθεροποίησης σε ολόκληρη τη χώρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καταγγέλλω τον Σαμαρά και του θέτω ερώτηση. Ο δοτός πρωθυπουργός παρεμβαίνει άμεσα στον Δικαιοσύνη και σε ανώτατο δικαστικό. Ποιος είναι ο ανώτατος δικαστικός τον οποίο ο πρωθυπουργός αποκαλεί «παναθηναϊκάκια» φοβούμενος συνακροάσεις. Του μεταβιβάζει εντολές για λήψεις παρανόμων αποφάσεων». Πρόσθεσε μάλιστα ότι το όνομα του δικαστικού είναι τρισύλλαβο και τελειώνει σε – άκος».

Ακόμη συμπλήρωσε πως «στη χώρα κυριαρχεί μια φασιστική κλίκα που έχει καταλύσει το Σύνταγμα. Είναι η κλίκα Σαμαρά και έχουμε υλικό που το αποδεικνύει. Καταγγέλλω την δήθεν αντιπολίτευση της Αριστεράς. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει στέλεχος της και να λέει ότι δεν βάζει το χέρι του στην φωτιά για όσα είδαμε» και πρόσθεσε «Καταγγέλλω τον ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα της αριστεράς που μετεβλήθησαν σε δεκανίκι του Σαμαρά». Ενώ συμπλήρωσε σχετικά με τα όσα έχουν ειπωθεί για το κόμμα το οποίο εκπροσωπεί: « Η ΧΑ είναι η μόνη εγγύηση του πολιτεύματος και θα φροντίσουμε οι σκευωροί να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη» ενώ προανήγγειλε πρόταση για συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής της Βουλής κατά των Αντώνη Σαμαρά, Χαράλαμπο Αθανασίου και Νίκο Δένδια για τα αδικήματα της κατάχρησης εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος και της εσχάτης προδοσίας.

«Αφήστε τα περιττά λόγια για προ ημερησίας συζητήσεις. θα ξεκινήσει συλλογή υπογραφών για προκαταρκτική επιτροπή. Θα ανοίξουν τα πάντα: τριψήφια τηλέφωνα του Σαμαρά του Αθανασίου και Δένδια. Όποιος δεν στηρίξει αυτή την προσπάθεια θα είναι συνένοχος στο έγκλημα ενάντια στο πολίτευμα των Ελλήνων», είπε στο τέλος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα