Κασιδιάρης: Δεν θα εξυπηρετούσαμε παιδί μετανάστη

Για το ιατρείο της Χρυσής Αυγής, τον αντικοινοβουλευτισμό, τα επεισόδια με πρωταγωνιστές βουλευτές του κόμματος, αλλά και για την προσπάθεια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, να τους θέσει εκτός νόμου, μίλησε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Φιλοξενούμενος

στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής παραδέχθηκε πως έχουν γίνει λάθη από πλευράς τους, ωστόσο όπως τόνισε: «Δεν ζητάμε συγγνώμη». «Έχουμε κάνει λάθη αλλά δεν μετανιώνουμε, άλλωστε τα δικά μας είναι μηδαμινά μπροστά στα λάθη άλλων», τόνισε.

«Είναι πολιτική επιλογή του κόμματός μας να μην εξυπηρετήσουμε άρρωστο παιδί μετανάστη», είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση αναφορικά με το ιατρείο που συστήνει η Χρυσή Αυγή.

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει στον κοινοβουλευτισμό, είπε ότι «αν δεν πίστευα στον κοινοβουλευτισμό δεν θα ήμουν στη Βουλή σήμερα. Θα ήμουν ταγματάρχης και θα επιχειρούσα πραξικόπημα».

Στην ερώτηση «πού βρίσκετε χρήματα», βουλευτής της Χρυσής Αυγής απάντησε πως «εμείς, κάθε 1η του μήνα τα 2.800 ευρώ που αντιστοιχούν σε κάθε βουλευτή πάνε στο κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής».

Παράλληλα, επιτέθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον κατηγόρησε εκ νέου για επικοινωνιακό σόου και για παιχνίδι αποπροσανατολισμού ενώ τόνισε πως δεν είναι δυνατό να τεθεί εκτός νόμου ένα κόμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα