Καντίς Σουάνπολ, Κέιτ Άπτον, Νίνα Άγκνταλ: Τα άπαντα της «Αγίας Τριάδας» της μόδας [εικόνες]

07:15 9/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο αφιέρωμα που έγινε παγκοσμίως και στις τρεις γυναίκες, σε αυτά τα θηλυκά, στα τρία κορίτσια που έκαναν τις πασαρέλες και τα εξώφυλλα και τις παραλίες δικές τους σε χρόνο dt. Καντίς Σουάνπολ, Κέτι Άπτον και Νίνα Άγκνταλ μπαίνουν στο μικροσκόπιο, κάθε μία ξεχωριστά και όλες μαζί!

Καντίς Σουάνπολ

Lifetime: Η 26χρονη Καντίς γεννήθηκε το 1988 στη Νότιο Αφρική και ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο της μόδας το 2010 όταν και υπέγραψε με τη Victoria Secret.

Εκεί παραμένει ακόμα για να είναι σήμερα το πιο ακριβοπληρωμένο της μοντέλο, να ανοίγει τις επιδείξεις της και να έχει την ευκαιρία να φοράει σουτιέν αξίας 10.000.000. Από την πρώτη της χρονιά έκανε το μπαμ, καθώς ψηφίστηκε στην θέση 61 του περιοδικού FHM για τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη το 2010 και την επόμενη στη θέση 62, ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία του Maxim για το 2012 ήταν 31η.

Strength: τα κοφτερά της μάτια, τα οπίσθια της και ότι ακόμα δεν έχει κάνει σοβαρή σχέση με κανέναν, άρα έχουμε ελπίδες.

Weakness: το μικρό της στήθος και ότι ακόμα δεν έχει κάνει σοβαρή σχέση με κανέναν, άρα θα είμαστε της μίας βραδιάς. 1 από 75 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κέιτ Άπτον

Lifetime: Εδώ μιλάμε για το θαύμα της φύσης. Ένα κορίτσι που στα 22 του έχει κατακτήσει τον κόσμο και μπορεί να κάνει κάθε της τρέλα πραγματικότητα. Γεννημένη το 1992, η Κέιτ Άπτον εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2011 και από τότε στρογγυλοκάθισε στον θρόνο της. Στο τεύχος του Sports Illustrated ως Rookie Of The Year δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερη αρχή. Τον Φεβρουάριο του 2012 ήταν στο εξώφυλλο του περιοδικού και όχι πια ως πρωτάρα, ενώ την κατέτασσαν στην 5η θέση με τα πιο σέξι μοντέλα. Την ίδια χρονιά οι αναγνώστες της ιστοσελίδας AskMen την τοποθέτησαν στην θέση νούμερο 3 με τις πιο σέξι γυναίκες.

Strength: Δεν χρειάζεται καν να ειπωθεί ποιο είναι το δυνατό της σημείο. Θα προσθέσουμε σε αυτό τους γλουτούς της.

Weakness: Μετά από πολύ προσπάθεια και απλώς για να γράψουμε κάτι, θα πούμε τις γάμπες της. (το είχε πει και ο Ρος για την Ρέιτσελ, πάντα πιάνει)1 από 52 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Νίνα Άγκνταλ

Lifetime: Για το τέλος αφήσαμε την μικρότερη της τριάδας, τη Νίνα Άγκνταλ, η οποία βρίσκεται στα 21 της και εδώ και ένα χρόνο είναι στον αφρό της παγκόσμιας μόδας. Ερχόμενη από τη Δανία, η Άγκνταλ έκανε το μεγάλο μπαμ τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και βρέθηκε στο εξώφυλλο του Sports Illustrated μαζί με την Λίλι Άλντριτζ και την Κρίσι Τέιγκεν. Κάθε μεγάλη επιχείρηση που θέλει να διαφημιστεί την προτιμάει, ενώ φέτος αναμένεται να είναι η χρονιά της.

Strength: όλο της το σώμα, το πρόσωπο, τα πάντα όλα πάνω της και είναι η μόνη που φαίνεται σχεσάκιας, γι΄αυτό και είναι μόνη της στην κεντρική φωτογραφία.

Weakness: ότι είναι η μόνη από τις τρεις που έχει σχέση (όχι με εμάς)1 από 63 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Αναζητήσεις
νινα αγκνταλ
Τυχαία Θέματα