Ένοπλοι μασκοφόροι κατέλαβαν κτίριο στην Ουκρανία και απειλούν: Καλώς ήρθατε στην κόλαση [βίντεο]

23:26 8/4/2014 - Πηγή: KoolNews

60 άτομα ομήρους στην έδρα του Οργανισμού για την Ασφάλεια στην πόλη Λουχάνσκ κρατούν φιλορώσοι αυτονομιστές σύμφωνα με την Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας. Μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες οι αυτονομιστές απειλούν ότι θα χρησιμοποιήσουν τα όπλα και τα εκρηκτικά τους.

Ωστόσο , το Reuters ανέφερε ότι οι διαδηλωτές που έχουν καταλάβει το κτίριο διαψεύδουν ότι έχουν εκρηκτικά στην κατοχή τους κι ότι κρατούν ομήρους.

«Δεν υπάρχουν

εκρηκτικά , δεν έχουμε ομήρους . Δεν χρειαζόμαστε ομήρους για να πάρουμε αυτό που θέλουμε», δήλωσε ο Anton , ένας από τους διαδηλωτές που περιέγραψε τον εαυτό του ως συντονιστής της ομάδας, σύμφωνα με το Reuters.

Οι αυτονομιστές απαιτούν σύμφωνα με πληροφορίες αυτονομία όπως στην περίπτωση της Κριμαίας.

Τις τελευταίες ημέρες, αυτονομιστές που πιστεύεται ότι καθοδηγούνται από τη Μόσχα έχουν ζητήσει με παρόμοια δημοψηφίσματα να αποσχιστούν από την Ουκρανία και να ενταχθούν στη Ρωσία. Αυτές οι διαδηλώσεις έχουν λάβει χώρα στο Χάρκοβο ,το Ντόνετσκ και τη ΛουχάνσκLuhansk, τρεις επαρχιακές πρωτεύουσες σε βιομηχανικές και πυκνοκατοικημένες νότιες περιοχές της Ουκρανίας κοντά στη Ρωσία .

Στο YouTube έχει αναρτηθεί ένα βίντεο στο οποίο υποτίθεται ότι εικονίζονται οι απαγωγείς να φορούν μάσκες και να κρατούν όπλα.

Τρεις ένοπλοι, μασκοφόροι άνδρες στέκονται πίσω από ένα άλλον μασκοφόρο ο οποίος μιλάει στο βίντεο:

«Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση από το γραφείο διοίκησης SBU στη Λουχάνσκ. Πρώτα απ 'όλα εδώ , στο κτίριο της SBU δεν υπάρχουν εκπρόσωποι της Ρωσικής Ομοσπονδίας , ούτε της FSB (Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας ). Αυτή τη στιγμή , υπάρχουν μόνο πολίτες της Λουχάνσκ που έχουν μόνο ένα νόμιμο αίτημα : θέλουμε να διεξαχθεί δημοψήφισμα . Αυτή είναι η επιθυμία του λαού μας . Θέλουμε να ακουστεί η έκκληση μας. Βλέπω ότι έχετε κόψει τα φώτα και ετοιμάζΕΤΕ επίθεση. Εναντίον ποιου; Κατά αξιωματικών του στρατού που απλά θέλουν να διεξάγουν δημοψήφισμα ; Καλώς ήρθατε στην κόλαση!»

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα