Προφυλακίστηκαν έξι σωφρονιστικοί υπάλληλοι για τον θάνατο του Ήλι Καρέλι

22:58 8/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Προφυλακίστηκαν έξι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Νιγρίτας για τον βασανισμό του βαρυποινίτη Αλβανού κακοποιού Ήλι Καρέλι.

Ο Καρέλι είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο κελί του στις φυλακές Νιγρίτας μετά από μεταφορά του από τις φυλακές Μαλανδρινού, επειδή είχε σφάξει εν ψυχρώ τον σωφρονιστικό υπάλληλο και πατέρα δύο παιδιών, Γιώργο Τσιρώνη.

Σήμερα απολογήθηκαν οχτώ σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Νιγρίτας και η ανακρίτρια Σερρών εξέδωσε εντάλματα προσωρινής κράτησης για έξι από αυτούς. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr,

ανάμεσα στους προφυλακισμένους υπαλλήλους είναι ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών αλλά και ο αρχιφύλακας που ήταν βάρδια, την ημέρα που έφτασε στο Σωφρονιστικό Κατάστημα ο Αλβανός βαρυποινίτης Ιλία Καρέλι.

Δύο από τους οχτώ σωφρονιστικούς υπαλλήλους που απολογήθηκαν αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ενώ ο ένας από αυτούς πλήρωσε και εγγύηση 5.000 ευρώ. Οι έξι σωφρονιστικοί υπάλληλοι θα κρατηθούν στο μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, σύμφωνα με το enikos.gr, ενώ αύριο αναμένεται να γίνει η μεταγωγή τους σε φυλακές που θα αποφασίσει ο εισαγγελέας.

Keywords
Τυχαία Θέματα