Καίτη Γαρμπή: Δεν υπάρχει κανένας που θα ξοδέψει ένα εκατομμύριο στο πρώτο τραπέζι

Η Καίτη Γαρμπή έδωσε πρόσφατα τηλεοπτική της συνέντευξη στο ΡΙΚ και μίλησε μεταξύ άλλων για την απουσία της από τις μεγάλες πίστες.

«Μπορεί πριν από πέντε χρόνια να μην ήξερα ποια είμαι. Τώρα όμως ξέρω. Ζούσαμε μία εποχή υπερβολής, αλλά ήταν τόσο φυσιολογικό για όλους αυτό το πράγμα… Σήμερα δεν θα είχε νόημα να φορέσω ένα ακριβό ρούχο όπως τότε. Εξάλλου, δεν υπάρχει κανένας που θα ξοδέψει ένα εκατομμύριο στο πρώτο τραπέζι, να το πάρει ο επιχειρηματίας, να το δώσει σε εμένα και εγώ να το κάνω ρούχα,

παπούτσια ή οτιδήποτε άλλο», δήλωσε η Καίτη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος.

Αναφερόμενη στη καλλιτεχνική εξέλιξη των τραγουδιστών, δήλωσε πως είναι υποχρέωση να μην μένουν ποτέ τους στάσιμοι. «Υποχρέωση του καλλιτέχνη είναι να εξελίσσεται. Αυτό που κάνω δεν είναι αλλαγή ή διαφορετικότητα. Είναι εξέλιξη σε αυτό που έκανα τόσα χρόνια, αλλά ήθελα να το εκφράσω με άλλο τρόπο».

Η Καίτη Γαρμπή όμως, παραδέχτηκε πως πέρασε δύσκολα: «Δεν έπαψε να χτυπάει το τηλέφωνο, αλλά λιγόστεψε, όπως λιγόστεψαν και τα χρήματα… Όμως, όταν η ψυχή σου καίγεται και φλέγεται για να παρουσιαστείς στο κοινό όπως νιώθεις, δεν σκέφτεσαι αν οι δικοί σου περνούσαν με δέκα και τώρα θα περάσουν με πέντε. Ας μάθουν να περάσουν με πέντε! Όλοι έχουν συμβιβαστεί, γιατί εμείς να κάνουμε το διαφορετικό; Ζούμε καλά, ζούμε μια χαρά. Με πέντε πάνω ή πέντε κάτω, δεν έγινε και τίποτα!».

Keywords
Τυχαία Θέματα