Στυλιστικός πανικός: Η Kim Kardashian αγχώνεται για το outfit που θα φορέσει την μέρα της γέννας!

Προβληματισμοί που κάθε γυναίκα θα μπορούσε να έχει!

Ως γνωστόν κάθε εγκυμονούσα που σέβεται τον εαυτό της έχει ένα μικρό άγχος για την ημέρα που θα φέρει στον κόσμο το μωρό της. Εξαίρεση φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελεί και η Kim Kardashian η οποία έχει χάσει τον ύπνο της από το άγχος και την ανυπομονησία!

Αν νομίζατε όμως ότι η reality star φοβάται τον τοκετό και αν όλα τελοσπάντων πάνε καλά, είστε βαθιά γελασμένοι διότι ακόμα και στα άγχη της η Kim είναι

ξεχωριστή και πρωτοτυπεί! Η διάσημη περσόνα λοιπόν, η οποία αναμένεται να γεννήσει το πρώτο της παιδί τον Ιούλιο, έχει πέσει σε προβληματισμό άνευ προηγουμένου σχετικά με το τι θα... φορέσει!

Γνωρίζοντας φυσικά ότι τόσο όσο θα μπαίνει στο μαιευτήριο, όσο και όταν θα βγαίνει με το μωρό της, οι δημοσιογράφοι και τα Μέσα όλου του κόσμου θα έχουν στήσει καρτέρι, θέλει να βρει κάτι εντυπωσιακό και κολακευτικό προκειμένου να δείχνει όπως πάντα... απαστράπτουσα!

Μέχρι τώρα δεν έχει καταλήξει ακόμα στα κατάλληλα outfits αλλά ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να βγάλει σύντομα άκρη μπας και ηρεμήσουμε κι εμείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα