Και τρίτη νεκρή στο μακελειό της Πέτρου Ράλλη – Βίντεο ντοκουμέντο από την τρελή πορεία του Smart

Έχασε την μάχη για τη ζωή η 24χρονη κοπέλα που νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας , μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στο τρομακτικό τροχαίου της Πέτρου Ράλλη στο οποίο έχασαν την ζωή τους άλλοι δύο άνθρωποι.

Η 24χρονη είχε τραύματα σε όλο της το σώμα ενώ είχε υποστεί και ακρωτηριασμό καθώς το Smart έπεσε πάνω της με ιλιγγιώδη ταχύτητα και την παρέσυρε.

Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή αλλά δυστυχώς νωρίς το πρωί άφησε

την τελευταία της πνοή.

Την ίδια ώρα έρχεται στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο ντοκουμέντο από τρελή πορεία του Smart, λίγα λεπτά πριν γίνει το μακελειό. Στο βίντεο που παρουσίασε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, φαίνεται ο οδηγός να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα ελάχιστα λεπτά μετά την σύγκρουσή του με ένα ταξί.

Ο 27χρονου Μάριαν Έρβις ισχυρίστηκε πως πάσχει από επιληψία και έπαθε κρίση γι’ αυτό προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο και εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο

Το χρονικό του δυστυχήματος

Ο 27χρονος οδηγός έτρεχε για να προλάβει το πράσινο αλλά τελικά πέρασε με κόκκινο και χτύπησε να ταξί. Στην προσπάθεια του να εγκαταλείψει το σημείο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τότε άρχισε το μακελειό [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ].

Αρχικά παρέσυρε μία γυναίκα αλβανικής καταγωγής που είχε κατέβει από το πεζοδρόμιο με τον σύζυγο της. Η γυναίκα διαμελίστηκε μπροστά στα μάτια του άνδρα της ενώ η τρελή πορεία του Smart συνεχίστηκε και στα 50 μέτρα πέφτει πάνω σε τρεις πεζούς με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 23χρονος αστυνομικός. Το αυτοκίνητο ανατράπηκε και ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό αλλά κατάφερε να βγει και να αναζητήσει βοήθεια. Βλέποντας τι έκανε, το πλήθος επιχείρησε να τον λιντσάρει.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν πέρα για πέρα σοκαριστικές. Συντρίμμια παντού, σπασμένα γυαλιά και πολύ αίμα είχαν γεμίσει την άσφαλτο. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί. Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί το πρωινό της Τετάρτης βάφτηκε με αίμα, γιατί ένας ασυνείδητος οδηγός αντί να πατήσει το φρένο πίεσε με δύναμη και νεύρο το γκάζι και για ποιο λόγο τρείς άνθρωποι έπρεπε να αφήσουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Οι άλλοι δυο τραυματίες είναι στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Πρόκειται γαι τον 27χρονο οδηγό και έναν 61χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος έχει κάταγμα κνήμης και βραχίονα.

The post Και τρίτη νεκρή στο μακελειό της Πέτρου Ράλλη – Βίντεο ντοκουμέντο από την τρελή πορεία του Smart appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα