Kesha για μάνατζέρ της: «Μου έδινε ναρκωτικά και με κακοποιούσε»

Στα δικαστήρια βρίσκεται η Kesha με τον άνθρωπο που επί δέκα χρόνια βρισκόταν πίσω από κάθε επαγγελματική της κίνηση, Λουκ Γκότουολντ κατηγορώντας τον για λεκτική, σωματική και σεξουαλική βία.

Η 27χρονη τραγουδίστρια δήλωσε στο δικαστήριο πως από όταν ξεκίνησε να συνεργάζεται με το γνωστό μουσικό παραγωγό, σε ηλικία 18 ετών, εκείνος την ενθάρρυνε να πίνει πολύ και να παίρνει ναρκωτικά, ενώ προσπαθούσε συνεχώς να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Η Kesha,

κατηγορεί τον πρώην μάνατζέρ της ακόμα και για τις διατροφικές της διαταραχές, για τις οποίες είχε μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν. Σύμφωνα με τον ξένο τύπο, ο Γκότουολντ μιλούσε προσβλητικά για την τραγουδίστρια αποκαλώντας την «χοντρή πόρνη».

Σύμφωνα με το δικηγόρο της τραγουδίστριας, Μαρκ Γκεράγκος, ο μουσικός παραγωγός ήθελε να την έχει υποχείριό του και να την αναγκάζει συνεχώς να κάνει πράγματα για τα οποία εκείνη ένιωθε άβολα. Συγκεκριμένα, μία φορά της έδωσε ισχυρά ηρεμιστικά πριν από κάποια πτήση, υποτίθεται για να είναι ήρεμη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, και συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της. Η μητέρα της Kesha υποστηρίζει πως η κόρη της «δεν θέλει πια να ασχολείται με ανόητη ποπ μουσική και επιθυμεί να πάει μπροστά την καριέρα της».

Το στάτους του γνωστού μουσικού παραγωγού έχει υποστεί τεράστια φθορά ύστερα από όλα αυτά και οι προηγούμενες συνεργασίες του με τρανταχτά ονόματα όπως αυτά των Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Αβρίλ Λαβίν, Κέλι Κλάρκσον και Πινκ, δύσκολα θα τον βοηθήσουν να ξεφύγει από τον διασυρμό.

Όπως και να έχει, το δικαστήριο θα την βρει την άκρη και αν ισχύουν αυτά που υποστηρίζει η τραγουδίστρια, ο Λουκ Γκότουολντ την έχει άσχημα.

The post Kesha για μάνατζέρ της: «Μου έδινε ναρκωτικά και με κακοποιούσε» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα