Στη φυλακή ο Αρμύλαγος

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτη φυλακή ο ΑρμύλαγοςΠέμπτη, Οκτώβριος 16, 2014 - 12:20

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θεόδωρος Αρμύλαγος, που φέρεται από την Ασφάλεια να εμπλέκεται σε συμμορία απατεώνων, η οποία εκταμίευε χρήματα από λογαριασμούς θανόντων. Ο άλλοτε συμπαίκτης των Τζόρτζεβιτς και Γιαννακόπουλου στον Πανηλειακό κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για μια παλαιότερη υπόθεση (μάλιστα σχεδόν παρόμοια), γεγονός που έγειρε την πλάστιγγα για την προφυλάκισή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες

της «Espresso», τον Νοέμβριο του 2013 ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε εμπλακεί στην απόπειρα πώλησης ενός οικοπέδου-φιλέτο, με αντικειμενική αξία ύψους 800.000 ευρώ, στην περιοχή της Γλυφάδας. Τότε, οι συλληφθέντες -μεταξύ των οποίων και ο Αρμύλαγος- κατηγορήθηκαν ότι είχαν προσπαθήσει να πουλήσουν το ακίνητο σε ανυποψίαστους αγοραστές, αντί μεγάλου χρηματικού ποσού, χωρίς να αποτελεί ιδιοκτησία τους.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής βρέθηκε εκ νέου ενώπιον της Δικαιοσύνης σε μικρό χρονικό διάστημα, καθώς φέρεται ότι είναι μέλος σπείρας που προσπάθησε με πλαστό πληρεξούσιο να εκταμιεύσει ποσό ύψους 160.000 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό που ανήκε σε δύο αδέλφια ρακοσυλλέκτες, οι οποίοι είχαν βρεθεί νεκροί και μάλιστα σε προχωρημένη σήψη, τον περασμένο Ιούλιο, στο σπίτι τους στη Βουλιαγμένη. Εκτός από το όνομα του Θεόδωρου Αρμύλαγου, στην υπόθεση έχει εμπλακεί και αυτό μιας συμβολαιογράφου που συνέταξε το πλαστό πληρεξούσιο, η οποία επίσης κατά πληροφορίες κρίθηκε προφυλακιστέα. Σύμφωνα με την Ασφάλεια, σκοπός των συλληφθέντων ήταν να εκταμιεύσουν ολόκληρο το ποσό του λογαριασμού, ύψους 550.000 ευρώ!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής που αποκάλυψαν την απάτη δεν έχουν κλείσει τον φάκελο, καθώς περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος των δύο αδελφών οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή σε εγκληματική ενέργεια. Στην περίπτωση αυτή, η υπόθεση αποκτά άλλο ενδιαφέρον, καθώς οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για μια νέα «εταιρία δολοφόνων», όπως αυτή που είχε δράσει τη δεκαετία του '80. Τα δύο αδέλφια, που είχαν διαφορά ηλικίας 15 χρόνων, είχαν βρεθεί νεκρά μέσα στο ακίνητό τους που ήταν γεμάτο με παλιά αντικείμενα, τα οποία εμπορεύονταν, παρά το γεγονός πως ο πατέρας τους τους είχε αφήσει μεγάλη ακίνητη περιουσία από την οποία κάθε μήνα εισέπρατταν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τα ενοίκια.

Θεοδόσης Π. Πάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα