Ήττα από τον ΟΦΗ, δεν βλέπει κορυφή ο Ατρόμητος

Tο γκολ του Περογαμβράκη στο 46' ήταν αυτό που χώρισε τις δύο ομάδες με τον Ατρόμητο να χάνει την επαφή του με την κορυφή του πρωταθλήματος της Super League...

Οι ενδεκάδες

ΟΦΗ (3-5-2): Ο Λόρια κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μεϊτέ. Αριστερά ο Μονιάκης, δεξιά ο Στάθης και στα χαφ ο Κάλαϊτζιτς, ο Μακρής και ο Λαμπρόπουλος. Στην κορυφή της επίθεσης

ο Περογαμβράκης, με τον Πετρόπουλο.

Ατρόμητος (4-4-2): Ο Τσενάμο στον «άσο». Δεξιά ο Νάστος, αριστερά ο Κούρος και στο κέντρο της άμυνας ο Ταυλαρίδης, με τον Φυτανίδη. Στα χαφ ο Δημούτσος με τον Πίτου Γκαρσία. Δεξιά ο Καραμάνος, αριστερά ο Ούμπιντες και στην κορυφή ο Παπάζογου και ο Ναπολεόνι.

Το α΄ ημίχρονο

Με διάθεση να δημιουργήσει και να σκοράρει μπήκε ο Ατρόμητος στο Γεντί Κουλέ και αναπτύσσονταν κυρίως από την δεξιά πλευρά. Η πρώτη φάση για τους Περιστεριώτες καταγράφηκε στο 12'. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα, ο Ναπολεόνι σούταρε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, με τον ΟΦΗ να τον περιμένει, για να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση, εξού και το 3-5-2.

Το β' ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τον ΟΦΗ, ο οποίος ήταν και καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του. Συγκεκριμένα στο 46' ο Τζόρτζ πέρασε τους πάντες έδωσε έτοιμο γκολ στον Περογαμβράκη και εκείνος την έστειλε στα δίχτυα. Το γκολ στο πρώτο λεπτό της επανάληψης έδωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάτι που χάθηκε, ελέω της τάσης του ρεύματος με έναν πυλώνα να τίθεται εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει. Μετά την επιδιόρθωση του προβλήματος ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και ο Ατρόμητος είχε συμβιβαστεί με την ήττα στο ματς.

The post Ήττα από τον ΟΦΗ, δεν βλέπει κορυφή ο Ατρόμητος appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα