Άρχισε ο Οζίλ, Άστον Βίλα – Άρσεναλ 0-3 [βίντεο]

Ο Μεζούτ Οζίλ σκόραρε και παρέσυρε την Άρσεναλ στην δεύτερη νίκη, αλλά στην πιο εύκολη στην Premier League...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Οι ενδεκάδες

Άστον Βίλα: Γκουζάν, Κλαρκ, Χάτον, Σεντέρος, Σισοκό, Βέιμαν (45' Γκράλις), Ρίτσαρντσον (77' Ενζόγκμπια), Ντελφ, Σάντσεζ (86' Μπακούνα), Κλέβερλι, Αγκμπολανχόρ.

Άρσεναλ: Στσέζνι, Τσάμπερς, Κονσιενλί, Μερτεσάκερ, Κίεραν Γκιμπς, Τσάμπερλαϊν (78' Ροζίτσκι), Αρτέτα,

Καθόρλα, Οζίλ, Ράμσεϊ (78' Γουίλσιρ), Γουέλμπεκ (78' Ποντόλσκι)

Το α' ημίχρονο

Στο πρώτο μέρος η Άστον Βίλα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του Vila Park, προσπαθούσε να κυριαρχήσει, έχασε μια τεράστια ευκαιρία με την κεφαλιά του Κλαρκ και τον Στσέζνι να αποκρούει με το σώμα εξ επαφής. Όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο ήταν η ώρα του Μεζούτ Οζίλ να...μιλήσει και να δώσει απαντήσεις στους επικριτές τους όλο αυτό το διάστημα. Στο 32΄ο Ντάνι Γουέλμπεκ έβγαλε τον Γερμανό μεσοεπιθετικό απέναντι από τον Γκουζάν και εκείνος δεν αστόχησε. Δύο λεπτά αργότερα οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Οζίλ πήρε την μπάλα από αριστερά, έβγαλε την παράλληλη μπαλιά και ο Γουέλμπεκ έβαλε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Άρσεναλ. Στο 36', ενώ οι «Gunners», συνέχισαν να ασκούν πίεση για άλλο ένα τέρμα, τους έβγαλε από τη... δύσκολη θέση ο Σισοκό καθώς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Αυτό ήταν όλο, το παιχνίδι είχε τελειώσει από το 36° λεπτό.

Το β' ημίχρονο

Όλα είχαν κριθεί. Η Άρσεναλ απλά έπρεπε να κάνει αυτό που ξέρει πάρα πολύ καλά, καλύτερα από οποιαδήποτε ομάδα στην Premier League, να κυκλοφορήσει την μπάλα, να κάνει συντήρηση του αποτελέσματος και να πάει σβηστά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Έτσι και έγινε. Οι «κανονιέρηδες» είχαν τον έλεγχο του αγώνα, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και πήραν την πιο εύκολη νίκη τους στο πρωτάθλημα.


اهداف مباراة استون فيلا 0×3 ارسنال - ج5 από alzlzal89

The post Άρχισε ο Οζίλ, Άστον Βίλα – Άρσεναλ 0-3 [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα