Έσπασε την κατάρα του Ριαθόρ με οκτώ γκολ η Ρεάλ [βίντεο]

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορούσε να κερδίσει την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο Ριαθόρ τα τελευταία 18 χρόνια και είπε να «σπάσει» την... κατάρα με οκτώ γκολ. Γκολάρα από τον Χάμες Ροντρίγκεζ...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Από τότε που ηττήθηκε στο ντέρμπι της Μαδρίτης, από την Ατλέτικο, η Ρεάλ έχει βάλει μέσα σε λίγες ημέρες, ούτε ένα, ουτε δύο, αλλά δεκατρία γκολ. Πέντε στην Βασιλεία στην πρεμιέρα του Champions League

και οκτώ στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια του πρώην «πράσινου», Χοσέ Τοτσέ.

Οι ενδεκάδες

Λα Κορούνια (Βίκτορ Φερνάντεθ): Λουξ, Σίντνεϊ, Λάουρε, Ντιακιτέ, Λουιζίνιο, Μπεραντίνιος, Μεντουνγιανίν, Φαρίνια (73' Τοτσέ), Κουένκα, Χουανφράν (46' Χουάν Ντομίνγκεθ), Ποστίγκα (46' Καβαλέιρο)

Ρεαλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Αρμπελόα, Μόντριτς (71' Ισκο), Κρόος, Χάμες Ροδρίγκες, Μπέιλ (76' Ερνάντες), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (58' Ιγιαραμέντι).

Το α' ημίχρονο

Οι πρωταθλητές Ευρώπης ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και από το 28' ξεκίνησε ο χορός των γκολ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει με μια εξεζητημένη κεφαλιά. Το 2-0 έγινε στο 6' με ένα μαγικό πλασέ του Χάμες, με το αριστερό έξω από την περιοχή και σίγουρα το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής. Το ημίχρονο έκλεισε εξαιρετικά. Ο Λουξ έκανε κακό υπολογισμό στην έξοδό του, πήρε την μπάλα ο Μπενζεμά, έπεσε κάτω και ο Ρονάλντο που ερχόταν από πίσω σκόραρε το τρίτο γκολ των Μερένχες.

Το β' ημίχρονο

Η Ρεάλ είχε «κλειδώσει» τη νίκη από τα πρώτα 45 λεπτα. Ο γηπεδούχοι προσπαθησαν να μειώσουν και στο 51' κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Σέρχιο Ράμος. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπεντουγιανγίν και μείωσε σε 3-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχασαν τον έλεγχο του αγώνα παρότι η «Ντεπόρ» μείωσε στο σκορ. Ο Γκάρεθ Μπέιλ πήρε εκείνος τα ηνία και με δυο γκολ στο 66' και στο 74' ανέβασε τον πήχη του σκορ στο 5-1. Στο 78' ο Χάμες έβγαλε ασίστ «πάρε- βάλε» στον Ρονάλντο και ο Πορτογάλος δεν απώλεσε την ευκαιρία για το χατ-τρικ και το 6° γκολ της ομάδας του. Στο 84΄ ένας γνώριμος στα ελληνικά γήπεδα, ο Χοσέ Τοτσέ σκόραρε για τους γηπεδούχους. Το φινάλε ανήκε στον Χαβιέ Ερνάντες, στο 86' και στο 92' διαμόρφωσε το τελικό 8-2.

The post Έσπασε την κατάρα του Ριαθόρ με οκτώ γκολ η Ρεάλ [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα