Η τοξοβολία έχει το «σπίτι» της: Εγκαινιάστηκε το προπονητήριο στο Ολυμπιακό Κέντρο

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Ιωάννη Ανδριανού εγκαινιάστηκε το «σπίτι» της τοξοβολίας στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών...

Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Νέων, ο Γιάννης Ανδριανός εγκαινίασε το προπονητήριο της τοξοβολίας και σε δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ εγκαινιάζοντας το Νέο Ολυμπιακό

Προπονητήριο της τοξοβολίας. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν να φτιαχτεί αυτός ο χώρος και θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσει σημαντικά το άθλημα να φέρει νέες επιτυχίες».

Από τη πλευρά του μίλησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της τοξοβολίας για το αθλητικό κέντρο το οποίο διαθέτει όλα όσα χρειάζονται για την εξάσκηση του Ολυμπιακού αθλήματος. «Για όλους εμάς τους ανθρώπους της τοξοβολίας είναι μια πολύ μεγάλη μέρα. Επιτέλους αποκτήσαμε ένα δικό μας σύγχρονο χώρο που θα διευκολύνει σημαντικά τις προσπάθειές μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους είναι σήμερα εδώ μαζί μας και ιδιαίτερα τους εθελοντές μας που βοήθησαν με κάθε τρόπο να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο ετών».

The post Η τοξοβολία έχει το «σπίτι» της: Εγκαινιάστηκε το προπονητήριο στο Ολυμπιακό Κέντρο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα