Η νέα Κάρι Μπράντσο φωτογραφίζεται για το περιοδικό Seventeen!

Η Άννα-Σοφία Ρομπ, που ενσαρκώνει την πιτσιρίκα Κάρι Μπράντσο του Sex and The City στη νέα σειρά ‘‘Carrie Diaries’’, φωτογραφήθηκε για το νεανικό περιοδικό και μίλησε για τους έρωτες εντός και εκτός του πλατό.

Μπορεί στη σειρά ο Ώστιν Μπάτλερ να είναι ο πιτσιρικάς που της έχει κλέψει την καρδιά, αλλά η Ρομπ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένος με τη

Βανέσα Χάτζενς και δεν σταματάει να μιλάει αυτή ακόμα και στα γυρίσματα!

Η Ρομπ όμως μίλησε και για την ηρωίδα της, η οποία βρίσκεται ακόμα στα σχολικά χρόνια, αλλά έχει ξεκινήσει να δίνει συμβουλές στα υπόλοιπα κορίτσια.

«Νομίζω ότι αυτό που ανησυχεί σήμερα τις κοπέλες, είναι η κριτική που θα τους ασκηθεί από τα αγόρια. Και δεν καταλαβαίνουν ότι δεν έχει καμία απολύτως σημασία τι θα πει ο καθένας», ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή ηθοποιός.

Η ίδια πιστεύει ότι κέρδισε τον ρόλο επειδή πράγματι μοιάζει στη Κάρι Μπράντσο, ακόμη και αν οι παραγωγοί είδαν την ηρωίδα στο πρόσωπο της. «Η Κάρι δεν φοβάται να δείξει ποια είναι, ούτε και εγώ. Νομίζω πως πήρα τον ρόλο γιατί είμαι απίστευτα άγαρμπη», ανέφερε η Ρομπ.

Δείτε το βίντεο…

Keywords
Τυχαία Θέματα