Αυτός είναι ο νέος αντίπαλος του Iron Man

Ο μεγάλος αντίπαλος του Iron Man ήρθε και είναι πολύ σκληρός! Ο Mandarin, λοιπόν, δεν είναι άλλος από τον Sir Ben Kingsley (Μπεν Κίνγκσλεϊ).

Παντελόνι παραλλαγής με κεντημένους χρυσούς δράκους, ρόμπα μεταξωτή με μαργαριτάρια στα μανίκια, δακτυλίδια σε όλα τα δάκτυλα, γυαλιά ηλίου με μεταλλικό σκελετό, κυρίαρχο ύφος και πάνω από όλα άψογο στυλ! Αυτός είναι αντίπαλος.

Ο λόγος φυσικά για τον Mandarin (Μπεν Κίνγκσλεϊ) που εμφανίστηκε με τα 10 δακτυλίδια του όπως περιγράφεται

και στο κόμικ της Marvel, τα οποία βρήκε σε ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο που συνετρίβη, την προηγμένη επιστήμη του οποίου κατάφερε να αποκωδικοποιήσει και την χρησιμοποιεί για να κυριαρχήσει στον κόσμο.

«I’m going to offer you a choice. Do you want an empty life or a meaningful death?», είναι η ατάκα όλα τα λεφτά του κακού Mandarin.

Το νέο trailer που ήρθε από την Βρετανία, περιέχει πολλές νέες σκηνές που δεν είχαμε δει μέχρι στιγμής και είναι τόσο εντυπωσιακό που κάνει το διάστημα μέχρι την πρεμιέρα να φαίνεται ατελείωτο.

Στην τρίτη περιπέτειά του ο Iron Man έχει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό που οι δυνατότητές του δεν έχουν όρια. Όταν ο προσωπικός κόσμος του Σταρκ καταστρέφεται από αυτόν, ξεκινά μια οδυνηρή αναζήτηση να βρει τον υπεύθυνο. Αυτό το ταξίδι, σε κάθε στροφή, θα δοκιμάσει τις ικανότητες του. Με την πλάτη στον τοίχο, ο Σταρκ έχει αφεθεί στην τύχη του για να επιβιώσει με τα δικά του μέσα, στηριζόμενος στην εφευρετικότητα και το ένστικτό του για να προστατεύσει αυτούς που βρίσκονται κοντά του. Όπως ο ίδιος παλεύει το δρόμο της επιστροφής, ο Σταρκ ανακαλύπτει την απάντηση στην ερώτηση που τον έχει στοιχειώσει: Ο άνθρωπος κάνει τη στολή ή η στολή κάνει τον άνθρωπο;

Μαζί με τον με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα δούμε και πάλι την Γουίνεθ Πάλτροου. Στην Ελλάδα θα το δούμε στις 3 Μαΐου 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα