Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν είμαι άνθρωπος που σκέφτομαι τα πολλά, ειδικά όσον αφορά στα χρήματα»

Πώς πήρε την απόφαση ο Αλέξης Γεωργούλης μια τόσο δύσκολη περίοδο να επιστρέψει στην Ελλάδα για δουλειά;

«Αισθάνομαι ότι δεν έφυγα ποτέ από την Ελλάδα. Το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανα ένα έργο που μου άρεσε πολλά χρόνια, το «Δεσποινίς Τζούλι». Τότε ένιωσα πόσο πολύ μου έχει λείψει το θέατρο.

Οπότε ήθελα να ξανακάνω κάτι. Οταν ήρθα για διακοπές τα Χριστούγεννα και μου έγινε η πρόταση, είπα αμέσως το «ναι» τόνισε στο TVGlam.

Δεν φοβήθηκε την κατάσταση εδώ και τις χρηματικές απολαβές; «Αυτή η κατάσταση δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι μπροστά στα «θέλω» του καλλιτέχνη και στην επιθυμία του να κάνει μια δουλειά, δεν παίζουν τόσο ρόλο οι χρηματικές απολαβές. Αυτό ίσχυε εξάλλου ανέκαθεν στο χώρο μας.»

Δεν του «κακοφάνηκε» όμως το ότι αναγκάστηκε να ρίξετε το κασέ προσαρμόζοντάς το στα νέα δεδομένα; «Στα καλλιτεχνικά δρώμενα το κασέ έπεται. Αυτό που πρωτίστως θες είναι να εκφράζεσαι μέσα από τη δουλειά σου. Οπότε δεν με παίδεψε αυτή η σκέψη. Σκεφτείτε ότι είμαι ένας άνθρωπος που εγκατέλειψε το Πολυτεχνείο για να γίνει ηθοποιός. Δεν ήξερα καν αν θα πετύχω, αν θα τα καταφέρω.»

Έχει κερδίσει πολλά χρήματα από την τηλεόραση; «Δεν είμαι άνθρωπος που σκέφτομαι τα πολλά, ειδικά όσον αφορά στα χρήματα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα