Ο Μεσσίας κατέβηκε στη γη στο 62’ – Βαυαροί εξέθεσαν τη Μεγάλη Κυρία (βίντεο)

Η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε τη βοήθεια του ηγέτη (Μέσι) της για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Παρί Σεντ Ζερμέν, ενώ η Μπάγιερν συνέχισε την επέλασή της και φαντάζει -μετά το εμφατικό 0-2 στο Τορίνο- ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμένν 1-1

Σκόρερς: 71′ Πέδρο / 50′ Παστόρε

Μπορεί το κέντρο της Μπαρτσελόνα να είναι ίδιο με αυτό της… Εθνικής Ισπανίας, αλλά με τον Μέσι στον

πάγκο, τα πράγματα για τους Καταλανούς φάνταζαν πολύ δύσκολα. Οι Γάλλοι ήθελαν παραπάνω από αυτό που οι πιθανότητες τους αναλογούσαν και μέχρι το 62’ έκαναν όνειρα πρόκρισης. Τότε ακριβώς ήταν που ξεκίνησε ο εφιάλτης τους, όταν ο Μεσσίας πάτησε το γρασίδι του Καμπ Νου, εν μέσω αποθέωσης από τους… απελπισμένους οπαδούς στις κερκίδες. Από τα πόδια του, μόλις 9 λεπτά αργότερα, ξεκίνησε το γκολ που έδωσε την πρόκριση στους μπλαουγκράνα και ανακούφισε τη… μισή ποδοσφαιρική υφήλιο, που έβλεπε την αγαπημένη της ομάδα να μένει πίσω στο σκορ από το πλασέ του Παστόρε στο 50’. Τα υπόλοιπα δεν θα τα θυμάται κανείς έπειτα από πέντε χρόνια.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Αντριάνο (62′ Μπάρτρα), Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Βίγια, Φάμπρεγκας (62′ Μέσι).

ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Ζαλέ, Τιάγκο Σίλβα, Αλέξ, Μάξουελ, Βεράτι, Τιάγκο Μότα, Λούκας Μόουρα, Παστόρε, Λαβέτσι, Ιμπραχίμοβιτς.


Barcelona vs PSG (1-1) 10/4/2013 UEFA Champions… από dm_515c6d03bcd7f

Γιουβέντους – Μπάγιερν Μονάχου 0-2

Σκόρερς: 64′ Μάντζουκιτς, 91′ Πιζάρο

Οι Γιουβεντίνοι ήθελαν, αλλά απλά δεν μπορούσαν! Οι Βαυαροί ήταν ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα και συν τοις άλλοις, «το μάτι τους γυαλίζει». Μέχρι το 57ο λεπτό, όλα ήταν μοιρασμένα, ακόμη και τα δοκάρια. Τότε ήταν που ο Μάντζουκιτς έβαλε μπροστά τους Γερμανούς και έσβησε κάθε όνειρο των Ιταλών. Όσο και αν ο ποδοσφαιρικός εγωισμός των πρωταθλητών Ιταλίας διψούσε για ισοφάριση, οι Βαυαροί το βράδυ της Τετάρτης ήταν απλά άτρωτοι. Και στο 91ο λεπτό ο Πιζάρο έδωσε τέλος στη σεμνή τελετή.


Juventus 0-2 Bayern Munich Highlights από goalsandsoccer

Keywords
Τυχαία Θέματα