Η Κιμ Καρντάσιαν τα πέταξε έξω και εμφανίστηκε με ολόσωμη δαντελένια φόρμα [εικόνες]

Μπορεί η Κένταλ Τζένερ να ήταν το μοντέλο της βραδιάς, αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε η αδερφή της, Κιμ Καρντάσιαν με την ολόσωμη δαντελένια φόρμα της.

Η Κιμ πήγε με την κόρη της και τον σύζυγο της το βράδυ της Κυριακής στην επίδειξη του Οίκου Givency στο Παρίσι για να δει την αδερφή της. Για μία ακόμη φορά η τηλεπερσόνα δεν άφησε τίποτα στην φαντασία καθώς τόνισε για άλλη μία φορά τον μπούστο της και τις πολυσυζητημένες καμπύλες της φορώντας μία ολόσωμη δαντελένια φόρμα.

Η Κιμ αρκέστηκε στο να κρύψει τα επίμαχα σημεία φορώντας ένα μαύρο κορμάκι κάτω από την φόρμα. Όπως ήταν αναμενόμενο τα φλας των φωτογράφων άστραψαν στην Πόλη του Φωτός και κάποια στιγμή η Κιμ κρύωσε και θέλησε να βάλει και ένα μαύρο μπουφάν στους ώμους της.

Και για να είναι όλοι ασορτί, η Καρντάσιαν έντυσε ανάλογα και την μικρή της κόρη με ένα μαύρο κολάν και ένα δαντελένιο μπλουζάκι. Μαύρα φόρεσε και ο Κάνι Γουέστ όπως επίσης και η μάνα της Κιμ Καρντάσιαν.

1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Η Κιμ Καρντάσιαν τα πέταξε έξω και εμφανίστηκε με ολόσωμη δαντελένια φόρμα [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews