Με αβυσσαλέο ντεκολτέ στην πρεμιέρα της η Μαρία Ηλιάκη [βίντεο]

Τελικά δεν ήταν καινούργιο, αλλά Καινούργιου...Για την ακρίβεια μόνο μια Καινούργιου έλειπε.

Γράφει ο Στέργιος Πουλερές

Πρεμιέρας το ανάγνωσμα σήμερα στην ελληνική τηλεόραση με Γιώργο Λιάγκα-Φαίη Σκορδά να κάνουν την αρχή, Ελένη Μενεγάκη να ακολουθεί και Μαρία Ηλιάκη με Μάκη Πουνέντη να ολοκληρώνουν την τριάδα. Κι αν για τα δύο πρώτα ξέραμε τι να περιμένουμε στο περίπου, για το τελευταίο ήμασταν στο άγνωστο και περιμέναμε κάτι διαφορετικό και καινούργιο.

Τελικά δεν ήταν καινούργιο, αλλά Καινούργιου...

Όχι δεν εννοούμε ότι αντέγραψε σε κάτι το Αυτά Είναι την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά ότι το Δέστε Τους ήταν διάχυτο στον αέρα και στην αίσθηση. Κι αυτό δεν το λέμε απαραίτητα ως κακό. Αντιθέτως. Ένα επιτυχημένο κόνσεπτ που άφησε ο ALPHA, η Μαρία Ηλιάκη ως επί το πλείστον το μετέφερε σε ένα κανάλι που ήθελε νούμερα στη συγκεκριμένη ζώνη.

Από την έναρξη του φάνηκε ξεκάθαρα. Με τον σχολιασμό των εκπομπών και την βαθμολογία, με το καστ. Για την ακρίβεια μόνο μια Καινούργιου έλειπε, μιας και η Μαρία Ηλιάκη έπαιξε τον ρόλο του Μουτσινά, ο Πουνέντης της Μαρίας και ο Cartoon Dandy του Δάσκαλου. Άλλωστε, η ίδια η παρουσιάστρια στο ξεκίνημα της έκανε λόγο για μία μετακόμιση. Και στην μετακόμιση συνήθως αλλάζεις το σπίτι, αλλά όχι διακόσμηση και έπιπλα.

Κάπως έτσι συνέβη και με το Αυτά Είναι. Από την άλλη ο Μάκης Πουνέντης που καθ΄ομολογία του ακολούθησε την Ηλιάκη σε αυτό το νέο βήμα και ο ρόλος του είναι αυτός ακριβώς, να ακολουθεί στην εκπομπή, ήταν άνετος και ίσως θα πρέπει να μην ακολουθεί τόσο και να βγάλει τον ραδιοφωνικό του εαυτό.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Με αβυσσαλέο ντεκολτέ στην πρεμιέρα της η Μαρία Ηλιάκη [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα