Οριστικά εκτός ο Μπενίτες από την αποστολή του Ολυμπιακού στη Σουηδία

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά πέντε ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής στη Σουηδία με την Μάλμε για τον πρώτο όμιλο του Champions League...

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το.. μάθημα που πήρε από την ήττα στο Περιστέρι, με 1-0 από τον Ατρόμητο και καλείται να παρουσιαστεί

βελτιωμένος στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Champions League, στη Σουηδία με την Μάλμε. Οι «ερυθρόλευκοι» με ενδεχόμενη νίκη θα διατηρηθούν στην πρώτη θέση και ό Μίτσελ μαζί με όλη την ομάδα δουλεύουν πάνω σε αυτόν τον σκοπό.

Στη σημερινή προπόνηση, η οποία έγινε παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη (διαβάστε εδώ) ο Μίτσελ έδωσε έμφαση στην τακτική στην κατοχή της μπάλας στην πίεση όταν ο αντίπαλος έχει την μπάλα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με οικογενειακό διπλό στα 3/4 του γηπέδου.

Σε πρόγραμμα θεραπείας υποβλήθηκαν οι: Μπενίτες, Φουστέρ, Ντοσεβί, Γκαζαριάν και Σιόβας, ο οποίοι έμειναν και εκτός αποστολής, όπως ανακοίνωσε ο Μίτσελ μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουτεσιώτης, Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Βέργος, Βούρος.

The post Οριστικά εκτός ο Μπενίτες από την αποστολή του Ολυμπιακού στη Σουηδία appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα