Η Κέιτ Μος και το τατουάζ του 1 εκατομμυρίου!

Δεν είναι απλά ένα από τα πιο γνωστά και όμορφα μοντέλα του πλανήτη. Οι φήμες θέλουν τη Κέιτ Μος να διαθέτει και το πιο ακριβό τατουάζ του πλανήτη.

Πως γίνεται μια απόφαση της πλάκας να σε κάνει κάτοχο του πιο ακριβού τατουάζ στο πλανήτη; Η αλήθεια είναι πως ούτε η Κέιτ Μος δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό, έστω κι αν κατά πολλούς διαθέτει αυτή τη στιγμή το πιο ακριβό τατουάζ στο πλανήτη. Όχι μην φανταστείς ότι της το έχουν «χτυπήσει» με κάποιο σπάνιο υλικό ή είναι από… χρυσάφι. Απλά ανήκει στον εικαστικό Λούσιαν Φρόιντ. 

Ο γνωστός Βρετανός

ζωγράφος, που άφησε την τελευταία του πνοή το καλοκαίρι του 2011, είχε «χτυπήσει» τα δύο χελιδόνια στο κάτω μέρος της πλάτης της Μος το 2002, όταν είχε ζωγραφίσει γυμνό το διάσημο μοντέλο. Η ουσία είναι πως αυτό είναι το μόνο γνωστό τατουάζ που έχει δημιουργήσει ο Φροίντ και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι η αξία του αγγίζει το 1 εκατομμύριο λίρες.

Και μάλλον όχι άδικα αν σκεφτείς ότι τα έργα του Φρόιντ πωλούνται σε δημοπρασίες έναντι πολλών εκατομμυρίων. Για αυτό και η Μος λέει πως αν βρεθεί κάποια στιγμή σε δύσκολη οικονομική φάση τότε θα κόψει το δέρμα της για βγάλει λεφτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα