Κεφαλικός φόρος 1.000 ευρώ σε κάθε πολίτη!

Η κρίσιμη σύσκεψη του αυριανό Eurogroup, η αυστηρή επιτροπεία από τους δανειστές, οι νέοι φόροι και οι καταλήψεις στους δήμους κυριαρχούν σήμερα στο περίπτερο.

Οι πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟς: «Αύριο οι κρίσιμες αποφάσεις του Eurogroup».

Η εφημερίδα τονίζει ότι «το τελευταίο της «χαρτί» – για την εκταμίευση της δόσης- ρίχνει αύριο η ελληνική κυβέρνηση ενώπιον των Ευρωπαίων εταίρων και της ηγεσίας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

στις Βρυξέλλες. Το καθοριστικό – για την ελληνική οικονομία- Συμβούλιο Eurogroup πραγματοποιείται εν μέσω έντονων διαβουλεύσεων εντός και εκτός της χώρας μας, με κύριο προσανατολισμό την «τριπλή» ενίσχυση με το ποσό των 44,7 δισ.ευρώ.»

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Νέο ψέμα για τους μικροομολογιούχους».

Η εφημερίδα γράφει «απύθμενο θράσος από τον Βενιζέλο! Μετακυλίει τις ευθύνες, κατηγορεί τα θύματα που κατέφυγαν στο ΣτΕ, επαναλαμβάνει την πρόταση που είχε κάνει για λύση μετά… θάνατον (το 2042!!!).

EΘΝΟΣ: «Η παρακράτηση «τρώει» μισθούς και συντάξεις».

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «οδυνηρές συνέπειες για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους έχει η νέα φορολογική κλίμακα, η εφαρμογή της οποίας αρχίζει τον Ιανουάριο. Στις περικοπές θα συνυπολογιστούν και οι εισοδηματικές απώλειες που προκύπτουν από το δραστικό «ψαλίδισμα» των αποδοχών και την κατάργηση των δώρων».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Γέροντας Εφραίμ Αριζόντας: «Μετά τον Γ” Παγκόσμιο Πόλεμο θα βασιλέψει 33 χρόνια ο Βασιλεύς Ιωάννης στην Πόλη».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ο ελληνορθόδοξος Γέροντας που ζει μέσα σε μια χώρα που “ναι Εχθρική προς την Ορθοδοξία και την Ελλάδα και που “ναι κυριαρχημένη από τον Διάβολο, με χιλιάδες αιρέσεις, αντίχριστα ρεύματα και σατανισμό, είναι φυσικά ένας Ηρωας!»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Τελική λύση για τα δάνεια».

Η εφημερίδα γράφει ότι «σχέδιο για δόση στο 30% των μηνιαίων αποδοχών με πλαφόν στο ύψος των δανείων που θα υπαχθούν στη ρύθμιση. Περίοδος χάριτος 4-5 έτη για ανέργους και ευπαθείς ομάδες. Αγκάθι για τη συμφωνία η ένταξη και των καταναλωτικών δανείων στη νομοθετική ρύθμιση. Σήμερα το τελευταίο «μπρα ντε φερ» κυβέρνησης-τραπεζών».

ΕΣΤΙΑ: «Σε κίνδυνο όλη η Ευρώπη».

Η εφημερίδα τονίζει ότι «αν προ 2,5 ετών οι Ευρωπαίοι ηγέτες είχαν επιδείξει μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στην αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσεως, σήμερα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για ολόκληρη την Ευρώπη. Το γεγονός ότι το ελληνικό πρόβλημα «εσύρετο» επί διετία χωρίς να επιλύεται ριζικά, είχε σοβαρότατες επιπτώσεις στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως».

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: «Αυθαίρετα. Μείωση προστίμων για πολύτεκνους και άνεργους».

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «διευκολύνσεις σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως οι μακροχρόνια άνεργοι, οι πολύτεκνοι και οι ανάπηροι, εξετάζει η ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος σε μια προσπάθεια αύξησης του αριθμού των αιτήσεων για ένταξη στη ρύθμιση για την τακτοποίηση».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Κεφαλικός φόρος 1.000 ευρώ σε κάθε πολίτη».

Σύμφωνα με τ

Keywords
Τυχαία Θέματα