Η Ινδή που μεγάλωσε σε πορνείο και πήρε υποτροφία για Κολλέγιο της Νέας Υόρκης

Η ζωή της 18χρονης Ινδής από την πιο κακόφημη συνοικία του Μουμπάι, Shwetta Katti, κάνει την ταινία Slumdog Millionaire να ωχριά. Η μικρή Ινδή, που υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από πελάτη του οίκου ανοχής πάνω από τον οποίο ήταν το σπίτι της, κατόρθωσε να κερδίσει υποτροφία για Κολλέγιο της Νέας Υόρκης.

Κόρη φτωχής γυναίκας που δούλευε 15 ώρες την ημέρα σε εργοστάσιο, η νεαρή Shwetta Katti είχε υποσχεθεί από πολύ μικρή στον εαυτό της πως θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να έχει καλύτερη μοίρα από αυτήν της μητέρας της και των γυναικών που εργάζονταν στο πορνείο.

Βάζοντας ακουστικά με μουσική στα αυτά της ή και πολλές φορές ωτοασπίδες, η μικρή Ινδή μελετούσε διαρκώς για το σχολείο. Η φασαρία από τον οίκο ανοχής ήταν πολύ μεγάλη και πολλές φορές την εμπόδισε στο να προσηλωθεί στο στόχο της. Παρόλα αυτά τα κατάφερε με τη βοήθεια, τόσο της μητέρας της, που αγόγγυστα της προσέφερε ό, τι καλύτερο μπορούσε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και των ιεροδούλων, που «της στάθηκαν σαν πραγματικές μητέρες».

Το τραγικό περιστατικό που της συνέβη σε ηλικία μόλις 12 ετών, όταν πελάτης του οίκου ανοχής μπήκε μέσα στο σπίτι της και την παρενόχλησε σεξουαλικά, αντί να την οδηγήσει στην κατάρρευση, την γέμισε με ακόμα περισσότερο πείσμα και θέληση για ζωή κι επιτυχία. Μάλιστα, πολλές ήταν οι φορές που πελάτες του πορνείου της προσέφεραν χρήματα, προκειμένου να κοιμηθεί μαζί τους.

Χρίστηκε πρόσφατα από το γνωστό περιοδικό Newsweek ως «μια από τις 25 πιο ελπιδοφόρες γυναίκες κάτω των 25 ετών». Η Shwetta ελπίζει ότι η ιστορία της θα εμπνεύσει και άλλα κορίτσια από την κακόφημη περιοχή της να καταφέρουν να ξεφύγουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα