Η γυναίκα που σκότωσε το 3 μηνών μωρό της ομολογεί γιατί το έβαλε στην κατάψυξη

Αμήχανη παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία την ιστορία τα 31χρονης μητέρας που σκότωσε το 3 μηνών παιδί της και στην συνέχεια έβαλε στην κατάψυξη το άψυχο σώμα του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Αλεποχώρι Αχαΐας το πρωί του Σαββάτου όταν η μητέρα φέρεται να έριξε το μωρό της στο πάτωμα το οποίο χτύπησε το κεφάλι του και εν συνεχεία ξεψύχησε. Αντί να καλέσει σε βοήθεια, μόλις διαπίστωσε ότι το αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή, το έβαλε στην κατάψυξη.

Λίγες μέρες αργότερα, η γυναίκα έβγαλε το μωρό από το ψυγείο όταν ο σύζυγός της επέστρεψε σπίτι από το οποίο απουσίαζε

λίγες μέρες λόγω δουλειάς και μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί, κάλεσε την Αστυνομία και τελικά η γυναίκα του ομολόγησε τη φρικτή πράξη.

Η οικογένεια έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν την Αστυνομία της Πάτρας ενώ σύμφωνα με το PatrasTimes, η 31χρονη είχε παντρευτεί παλαιότερα τον αδελφό του σημερινού της άνδρα. Ο πρώτος της σύζυγος, πριν από μερικά χρόνια, είχε βρεθεί νεκρός σε ποτάμι της περιοχής της Χαλανδρίτσας, δίχως όμως να έχει διαλευκανθεί αν επρόκειτο για ατύχημα, δολοφονία ή αυτοκτονία.

Η γυναίκα αλλά και μέλη της οικογένειάς της, έχουν επιβαρυμένο ιστορικό ψυχικής υγείας και κάποιοι μάλιστα έχουν νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική.

Keywords
Τυχαία Θέματα