Η φωτογραφία που θα ήθελε να «κάψει» ο Αλέξης Τσίπρας

Οι Κινέζοι έλεγαν ότι μία φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Και αν αυτό είναι αλήθεια, τότε το αποτέλεσμα της μίνι Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό δεν πρέπει να αφήνει γλυκιά γεύση στον Αλέξη Τσίπρα, παρά τις δηλώσεις του.

Στην «οικογενειακή» φωτογραφία που δημοσιεύτηκε σήμερα (καθώς οι εργασίες της Συνόδου «τράβηξαν» έως τις 3 τα ξημερώματα) ο Έλληνας πρωθυπουργός απεικονίζεται εμφανώς σκεπτικός έως... μουτρωμένος και απομονωμένος στη γωνία, μακριά από τους υπόλοιπους ηγέτες, με τη γλώσσα του σώματος

να μην μαρτυρά σε καμία περίπτωση την ικανοποίηση για την ελληνική πλευρά, η οποία εκφράστηκε δημοσίως από τον κ. Τσίπρα.

Η σκηνή μάλιστα είναι χειρότερη ακόμη και από τις ταραχώδεις συνεδριάσεις του Eurogroup και Συνόδους Κορυφής του Ιουνίου και Ιουλίου, όταν η Ελλάδα βρισκόταν στην κόψη του ξυραφιού. Κι αυτό δεν φαίνεται να πέρασε απαρατήρητο στους χρήστες του Facebook και του Twitter, οι οποίοι σχολιάζουν από το πρωί και με το... παραπάνω την επίμαχη φωτογραφία.

Δείτε, επίσης, στην ίδια φωτογραφία τη γλώσσα του σώματος της Άνγκελα Μέρκελ και πώς αυτή μαρτυρά την ηγεμονία της Γερμανίας...

The post Η φωτογραφία που θα ήθελε να «κάψει» ο Αλέξης Τσίπρας appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα