Σπαρακτικές σκηνές για τη 43χρονη που σκότωσε η θεομηνία

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣπαρακτικές σκηνές για τη 43χρονη που σκότωσε η θεομηνίαΔευτέρα, Οκτώβριος 26, 2015 - 15:55

Οι φόβοι της οικογένειας της 43χρονης Ελένης Παραγκουλιά, που παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο στο Καματερό κατά τη διάρκεια της καταιγίδας το μεσημέρι της Πέμπτης, επιβεβαιώθηκαν με τον πιο τραγικό τρόπο το πρωί του Σαββάτου, όταν η σορός της άτυχης μητέρας δύο παιδιών εντοπίστηκε στην ακτή Παρασκευά, στη Φρεαττύδα, σε απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων από το σημείο όπου βρέθηκε εγκαταλειμμένο το αυτοκίνητό της!

Ο θλιβερός επίλογος στο θρίλερ της εξαφάνισής της βύθισε στο

πένθος τους συγγενείς της 43χρονης γυναίκας, που δεν είχαν σταματήσει να την αναζητούν ως την ύστατη στιγμή. Ηλπιζαν ότι μπορεί να νοσηλεύεται σε κάποιο νοσοκομείο με απώλεια μνήμης, γι' αυτό διένειμαν στα μέσα ενημέρωσης φωτογραφίας της, ώστε να επικοινωνήσει μαζί τους όποιος την αναγνώριζε. Ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια γι' αυτούς...

Το άψυχο κορμί της 43χρονης μητέρας εντοπίστηκε κάτω από κλαδιά και φύκια που είχε ξεβράσει στην ακτή ο ορμητικός χείμαρρος. Ο υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου του Πειραιά Χρήστος Φραγκεδάκης που τη βρήκε ενημέρωσε τις Αρχές και η σορός μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου εκτυλίχθηκαν σπαρακτικές σκηνές, όταν ο σύζυγός της που κλήθηκε να την αναγνωρίσει ξέσπασε σε λυγμούς. Το τραγικό γεγονός επιβεβαίωσε αργότερα ο αδελφός της 43χρονης, που δήλωσε συντετριμμένος ότι η νεκρή στη Φρεαττύδα ήταν η Ελένη Παραγκουλιά, η κηδεία της οποίας θα γίνει στις 4 το απόγευμα της Τρίτης στο δημοτικό κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων.

Στο μεταξύ, με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τρεις μήνες οι δήμοι Αχαρνών, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Χαϊδαρίου και Υδρας, εξαιτίας των καταστροφών που υπέστησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία. Στο νησί του Αργοσαρωνικού έχουν υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές τουλάχιστον 20 καταστήματα, ενώ δέκα οικογένειες έμειναν στον δρόμο, αφού η οικοσυσκευή στα σπίτια τους έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Εκτεταμένες, σύμφωνα με τον δήμαρχο Γιώργο Κουκουδάκη, είναι και οι ζημιές στις υποδομές της πόλης και στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης του νησιού.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα