Η Αντριάνα Λίμα τολμά! Φωτογραφίζεται αμακιγιάριστη και κουρασμένη [εικόνα]

14:32 7/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Η ζωή των μοντέλων μπορεί να είναι σκληρή όπως των υπόλοιπων εργαζομένων. Aυτό τουλάχιστον επιβεβαιώνει η Αντριάνα Λίμα, η οποία προκάλεσε πολλές συζητήσεις όταν ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μία selfie στην οποία πόζαρε άβαφη γράφοντας πως ήταν πολύ κουρασμένη μετά από μία δύσκολη μέρα.

«Αυτό δεν είναι καταγγελία. Απλά θέλω να μοιραστώ λίγο τη ζωή μου. Μερικές φορές ο κόσμος πιστεύει ότι η δουλειά των μοντέλων είναι εύκολη αλλά η αλήθεια είναι πως δουλεύουμε τόσο σκληρά όσο οι υπόλοιποι.

Σήμερα δούλεψα 10 ώρες αν και ήμουν κρυωμένη, είχα βήχα, έντονο πονοκέφαλο και κανένα διάλειμμα. Ακόμη κι έτσι συνέχισα να κάνω αυτό που μου αρέσει. Όταν τελείωσα την δουλειά πήγα στο αεροδρόμιο για να επιστρέψω στο σπίτι μου και να δω τις δύο πριγκίπισσές μου.

Όταν έφτασα στο αεροδρόμιο πληροφορήθηκα πως η πτήση μου θα έφτανε με καθυστέρηση τριών ωρών. Πτήση από την Νέα Υόρκη στο Μαϊάμι. Έφτασα στο σπίτι μου στις 2 τα ξημερώματα. Είμαι ευτυχισμένη που είμαι εδώ. Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εικόνα του προσώπου ενός μοντέλου μετά από μία δύσκολη μέρα και να πω ότι δεν είμαι η μόνη που δουλεύω έτσι. Ευχαριστώ. Ελπίζω το μήνυμά μου να μην παρερμηνευθεί. Σας αγαπώ όλους».

Το μήνυμα προκάλεσε αντιπαράθεση ανάμεσα στους ακολούθους της που ξεπερνούν τα 6,5 εκατομμύρια καθώς χωρίστηκαν ανάμεσα σε αυτούς που στηρίζουν το μοντέλο και σε αυτούς που την κατακρίνουν ότι είναι πολύ καλοπληρωμένη για να παραπονιέται. Η Αντριάνα Λίμα είναι ανάμεσα στα 10 καλύτερα αμειβόμενα μοντέλα της Victoria’s Secret και κάθε εμφάνισή της στις πασαρέλες της φίρμας είναι από τις πιο αναμενόμενες.

Πολλοί είναι αυτοί που είπαν πως η όμορφη Αντριάνα δεν έχει το δικαίωμα να παραπονιέται καθώς κερδίζει 6 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο δουλεύοντας ως μοντέλο.

Εσείς τι λέτε;

The post Η Αντριάνα Λίμα τολμά! Φωτογραφίζεται αμακιγιάριστη και κουρασμένη [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα