Γιατί κανείς ποτέ δεν έχει δει selfie θαυμαστή με την τηλεοπτική Κάρι Μπράντσο;

14:24 3/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Την ώρα που η διάσημη τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, πουλάει κάθε λεπτό της καθημερινότητάς της, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχει εντελώς αντίθετη γνώμη και… απογοητεύει τους θαυμαστές της.

Θα μας πείτε, αφού η ηθοποιός είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα του Χόλιγουντ με κορυφαία στιγμή της καριέρας της τον ρόλο της Κάρι Μπράντσο στη αγαπημένη σειρά των γυναικών «Sex & the City», είναι λογικό οι θαυμαστές της να κάνουν ουρά.

Η ίδια, σίγουρα θέλει

να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για το ενδιαφέρον και τα καλά τους λόγια, αλλά προτιμά να τους απαντάει, ή να βάζει δικό της άνθρωπο να τους γράφει. Εκείνο που σιχαίνεται να κάνει -και δεν το έχει τολμήσει ποτέ- είναι οι… selfie φωτογραφίες.

Η Σάρα Τζέσικα ήρθε σε επαφή με τα social media για την προώθηση κυρίως των παπουτσιών της. Θέλει να είναι πάρα πολύ προσεκτική στον τρόπο που χρησιμοποιεί όχι μόνο το Instagram αλλά και όλα τα υπόλοιπα, καθώς δεν είναι λίγα τα «χυδαία» και άσχημα παραδείγματα που έχει συναντήσει μέσα στο διαδίκτυο. Ούτε δική της selfie δε θέλει να «ανεβάσει», ούτε θα δεχόταν να βγάλει μία τέτοιου είδους φωτογραφία με κάποιον περαστικό.

Τι να κάνουμε οι stars έχουν τις αδυναμίες τους...

Πηγή: ToraTora.gr

The post Γιατί κανείς ποτέ δεν έχει δει selfie θαυμαστή με την τηλεοπτική Κάρι Μπράντσο; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα