Η Σακίρα ποζάρει αμακιγιάριστη και γιορτάζει τα γενέθλιά της – Τα πόσα κλείνει;

13:22 3/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Η Σακίρα γιόρτασε χθες τα 39α γενέθλιά της ανεβάζοντας μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, με την οποία δείχνει πόσο κούκλα είναι ακόμα και αμακιγιάριστη.

Δίπλα στην φωτογραφία έγραψε: «ένα ντουζ και έτοιμη να γιορτάσω τα γενέθλιά μου». Μέσα σε μία ώρα η φωτογραφία πήρε περισσότερα από 130.000 likes και πάνω από 5.000 σχόλια.

Birthday bun / Una ducha y a celebrar mi cumple! Shak

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης

Shakira (@shakira) στις Φεβ 2, 2016, 7:53πμ PST

Η γιορτή για το ζευγάρι είναι διπλή αφού Σακίρα και Πικέ έχουν γενέθλια την ίδια μέρα, ενώ τα δύο τους μωρά είχαν πρόσφατα γενέθλια. Ο Μίλαν έγινε τριών ετών στις 22 Ιανουαρίου και ο Σάσα στις 29 του ίδιου μήνα. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια δηλώνει ερωτευμένη με τον σύζυγό της και τα παιδιά της που μάλλον θα ακολουθήσουν τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα τους στο ποδόσφαιρο.

Η Σακίρα διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της και στα επαγγελματικά . Πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι το βίντεο την ίδια μέρα «Waka-Waka» ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube.

Wow! Waka Waka now has more than a BILLION views! The song and the video that changed my life / Wow! 1,000,000,000 de reproducciones de Waka Waka! La canción y el video que cambiaron mi vida. Shak

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Shakira (@shakira) στις Ιαν 25, 2016, 8:58πμ PST

The post Η Σακίρα ποζάρει αμακιγιάριστη και γιορτάζει τα γενέθλιά της – Τα πόσα κλείνει; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα