Amore mio στη Γένοβα

14:07 3/2/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΝέα ζωή στην Ιταλία Amore mio στη ΓένοβαΤετάρτη, Φεβρουάριος 3, 2016 - 14:02

Η ζωή της Ζέτας Θεοδωροπούλου και του Παναγιώτη Ταχτσίδη στην Ιταλία, οι ρομαντικές αποδράσεις, οι βόλτες στο πάρκο με την τεσσάρων μηνών κορούλα τους και τα σχέδια για τον γάμο τους

Νέα ζωή στην Ιταλία για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Το γνωστό μοντέλο και ο διεθνής ποδοσφαιριστής ανακαλύπτουν τώρα τη χαρά της οικογένειας, συμβιώνοντας

μαζί με την τεσσάρων μηνών κορούλα τους Αφροδίτη στη Γένοβα, όπου αγωνίζεται ο Πάνος.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

«Απολαμβάνω την οικογενειακή ζωή και νιώθω πραγματικά ευλογημένη. Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να είναι μητέρα, σύντροφος και γυναίκα μαζί» λέει η Ζέτα στην «Espresso» από την έκτη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας, που είναι επαρχία στην περιφέρεια της Λιγουρίας. Το καθημερινό πρόγραμμά της δεν διαφέρει από εκείνο κάθε νέας μανούλας. «Θα με ξυπνήσει η μπέμπα, θα την ταΐσω, θα την αλλάξω, θα τακτοποιήσω το σπίτι, θα μαγειρέψω κι έπειτα θα βάλω τη μικρή στο καρότσι της για την καθιερωμένη βόλτα μας στο πάρκο. Βρίσκεται μόλις τέσσερα λεπτά από το σπίτι μας. Μια τεράστια έκταση με δέντρα, λίμνες και διάφορα ζωάκια.

Μένουμε εκεί αρκετή ώρα και, μόλις αρχίσει να πέφτει ο ήλιος, επιστρέφουμε στο σπίτι για να υποδεχτούμε τον Πάνο, ο οποίος ζει πια με δυο γυναίκες και μας αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο του». Στα ρεπό του ποδοσφαιριστή το λαμπερό ζευγάρι φεύγει συχνά εκδρομές σε γειτονικές πόλεις, στη βόρεια Ιταλία και όχι μόνο. «Πηγαίνουμε στη Βενετία, στην Μπολόνια, στη Γαλλική Ριβιέρα, στις Κάννες και στο Μονακό, καθώς και στη Βερόνα που λατρεύω, καθώς υπάρχει εκεί το μπαλκόνι της Ιουλιέτας, της αγαπημένης μου σαιξπηρικής ηρωίδας» αναφέρει η μέλλουσα κυρία Ταχτσίδη.

«Ο γάμος μας θα γίνει το καλοκαίρι, την περίοδο της άδειας του Πάνου. Λογικά θα κάνουμε μαζί και τα βαφτίσια της μικρής. Ολα θα γίνουν. Κάθε πράγμα στον καιρό του» εξηγεί η ίδια, ενώ δηλώνει αρνητική στην προβολή της φωτογραφίας της κόρης τους. «Δεν ανεβάζω εικόνες της Αφροδίτης στα social media. Ούτε οι παπαράτσι θέλω να τη φωτογραφίζουν. Θεωρώ πως είναι λάθος» υπογραμμίζει. Η Ζέτα προσαρμόστηκε αμέσως στην καθημερινότητα της Γένοβας. Τα ιταλικά της βελτιώνονται μέρα με τη μέρα, έχει κάνει γνωριμίες με τις συντρόφους συμπαικτών του Παναγιώτη και γενικώς τα περνάει χάρμα.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα